Boyunu uzatamayacağına göre durumu kabullenmen lazım.Benim boyum 165
Hanımefendinin boyu 183.q
Resmen çocuğu gibi geliyorum gezdiriyor beni
Bu durum 15 gündür takıntı haline geldi ne yapmam lazim
Topuklu giy (şaka)Benim boyum 165
2.5cm taban varTopuklu giy (şaka)
Takıntı hali zaten vardı bu sefer peak yaptıZihnini bu düşünceden uzak tutmaya çalış. Bir kitap oku, spor yap, video oyunu oyna. Yeterki zihnini bu düşünceden uzak tutmaya ve düşünmemeye çalış. Baktın bu bir işe yaramıyor. O zaman yapabileceğin tek şey bir psikoloğa gitmek. Bunun için bir psikoloğa gidilir mi diye düşünme. Git. Bu takıntı ilişkinizi bozma noktasına kadar gidebilir ve özgüven problemlerine sebep olabilir.
Yaw şu bütün her şeye spor yap, kitap oku diyenlere bitiyorumZihnini bu düşünceden uzak tutmaya çalış. Bir kitap oku, spor yap, video oyunu oyna. Yeterki zihnini bu düşünceden uzak tutmaya ve düşünmemeye çalış. Baktın bu bir işe yaramıyor. O zaman yapabileceğin tek şey bir psikoloğa gitmek. Bunun için bir psikoloğa gidilir mi diye düşünme. Git. Bu takıntı ilişkinizi bozma noktasına kadar gidebilir ve özgüven problemlerine sebep olabilir.
Takıntın daha da büyümeden ve özgüvenin daha da düşmeden bir psikoloğa görünmen iyi olur. Ve çevrende boyunla dalga geçen her kim varsa rahatsız olduğunu söyle. Ve devam ederlerse hayatından çıkarmaya çalış çünkü bu tür insanlar hayatında olduğu sürece bu takıntıdan kurtulman iyice zorlaşır.Takıntı hali zaten vardı bu sefer peak yaptı
Geçmiş ilişkim buna benzer sorunlardan dolayı sarpa sardı Biraz kötü bitti son dediği şey
(Aşırı özgüvensizsin her şeyi bitiriyor)
(Sen benim yanımda güvende hisset)
Bunlara benzer şeyler yaşadığım için biraz çikmazdayım
Yav dayı bu olaylar çok saçma ya , yok 15 cm uzunum , yoksa keşke 1.90 olsam , önemli olan bilgidir , insanın karakteridir . Klâsik bir söz biliyorum ama , 1.80 olsan , Brad Pitt'den daha yakışıklı olsan , ama ortak zevkleriniz olmasa ne olur , valla diyorum boşver böyle şeyleri, keyfini çıkarın hayatınızın .Benim boyum 165
Çünkü bunlar insanın psikolojisi düzene sokan, zihninin gelişmesi sağlayan, daha iyi hissetmesini ve stresin azalmasını sağlayan aktiviteler. Ve insanlar bu aktiviteler sayesinde aşırı ciddi seviyelere gelmemiş takıntılarından kurtulabiliyor. Bu yüzden bir şeyi takıntı haline getirmiş insanlara bunlar öneriliyor.Yaw şu bütün her şeye spor yap, kitap oku diyenlere bitiyorum
2 ay sonra pt.korhan bali eşliğinde başlıcaz bakalım teşekkürler yorumun içinboy kısaysa spor yaparak avantaj sağlamaya bak senin yapabiliceğin kas uzun boylulara göre daha kolay daha rahat gelişirsin diğer türlü başka çözüm yok kafaya takmamak dışında