Neler Yeni

Kız arkadaşımın benden (15-20cm) uzun olması

Aquamen

80+ Bronze
Benim boyum 165
Hanımefendinin boyu 183.q
Resmen çocuğu gibi geliyorum gezdiriyor beni😅
Bu durum 15 gündür takıntı haline geldi ne yapmam lazim

Mehoo05

80+
Zihnini bu düşünceden uzak tutmaya çalış. Bir kitap oku, spor yap, video oyunu oyna. Yeterki zihnini bu düşünceden uzak tutmaya ve düşünmemeye çalış. Baktın bu bir işe yaramıyor. O zaman yapabileceğin tek şey bir psikoloğa gitmek. Bunun için bir psikoloğa gidilir mi diye düşünme. Git. Bu takıntı ilişkinizi bozma noktasına kadar gidebilir ve özgüven problemlerine sebep olabilir.

Aquamen

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zihnini bu düşünceden uzak tutmaya çalış. Bir kitap oku, spor yap, video oyunu oyna. Yeterki zihnini bu düşünceden uzak tutmaya ve düşünmemeye çalış. Baktın bu bir işe yaramıyor. O zaman yapabileceğin tek şey bir psikoloğa gitmek. Bunun için bir psikoloğa gidilir mi diye düşünme. Git. Bu takıntı ilişkinizi bozma noktasına kadar gidebilir ve özgüven problemlerine sebep olabilir.
Takıntı hali zaten vardı bu sefer peak yaptı
Geçmiş ilişkim buna benzer sorunlardan dolayı sarpa sardı Biraz kötü bitti son dediği şey
(Aşırı özgüvensizsin her şeyi bitiriyor)
(Sen benim yanımda güvende hisset)
Bunlara benzer şeyler yaşadığım için biraz çikmazdayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
ÖMER ÇELİK
kanka hiç kimseye bu kadar içten yazmazdım da sana yazmak istedim. eğer bunu takıntı haline getirmeyip kendinle barışık olup hatta abartıyorum gerektiğinde mizahını bile yapabilirsen, hayatta başka başarıların olur, başka iyi olduğun konular olur bunları ön plana çıkartabilirsen hiçbir sorunun kalmaz bu her şey için geçerli. ayrıca 183 hanımefendi rahatsız olmamış ki senle sevgili olmuş sen niye rahatsız oluyosun? anisempatik gözükürsün lütfen bunu kafana takmayıp goygoyunu yap geç

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
Yaw şu bütün her şeye spor yap, kitap oku diyenlere bitiyorum 🤣 🤣

EmreUzn3

80+ Bronze
boy kısaysa spor yaparak avantaj sağlamaya bak senin yapabiliceğin kas uzun boylulara göre daha kolay daha rahat gelişirsin diğer türlü başka çözüm yok kafaya takmamak dışında

Mehoo05

80+
Takıntı hali zaten vardı bu sefer peak yaptı
Geçmiş ilişkim buna benzer sorunlardan dolayı sarpa sardı Biraz kötü bitti son dediği şey
(Aşırı özgüvensizsin her şeyi bitiriyor)
(Sen benim yanımda güvende hisset)
Bunlara benzer şeyler yaşadığım için biraz çikmazdayım
Takıntın daha da büyümeden ve özgüvenin daha da düşmeden bir psikoloğa görünmen iyi olur. Ve çevrende boyunla dalga geçen her kim varsa rahatsız olduğunu söyle. Ve devam ederlerse hayatından çıkarmaya çalış çünkü bu tür insanlar hayatında olduğu sürece bu takıntıdan kurtulman iyice zorlaşır.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes Budak
Benim boyum 165
Hanımefendinin boyu 183.q
Resmen çocuğu gibi geliyorum gezdiriyor beni😅
Bu durum 15 gündür takıntı haline geldi ne yapmam lazim
Yav dayı bu olaylar çok saçma ya , yok 15 cm uzunum , yoksa keşke 1.90 olsam , önemli olan bilgidir , insanın karakteridir . Klâsik bir söz biliyorum ama , 1.80 olsan , Brad Pitt'den daha yakışıklı olsan , ama ortak zevkleriniz olmasa ne olur , valla diyorum boşver böyle şeyleri, keyfini çıkarın hayatınızın .

Mehoo05

80+
Yaw şu bütün her şeye spor yap, kitap oku diyenlere bitiyorum 🤣 🤣
Çünkü bunlar insanın psikolojisi düzene sokan, zihninin gelişmesi sağlayan, daha iyi hissetmesini ve stresin azalmasını sağlayan aktiviteler. Ve insanlar bu aktiviteler sayesinde aşırı ciddi seviyelere gelmemiş takıntılarından kurtulabiliyor. Bu yüzden bir şeyi takıntı haline getirmiş insanlara bunlar öneriliyor.

Aquamen

80+ Bronze
boy kısaysa spor yaparak avantaj sağlamaya bak senin yapabiliceğin kas uzun boylulara göre daha kolay daha rahat gelişirsin diğer türlü başka çözüm yok kafaya takmamak dışında
2 ay sonra pt.korhan bali eşliğinde başlıcaz bakalım teşekkürler yorumun için
1000005553.jpg

Top Bottom