Ciddiye alma zaten boşver, bilgin yok. Konuda yazana bakmamışsın bileKonu şu yüzden boş. Her ürünün fiyatı her zaman aynı kalmıyor. Her ürünün muadilini de her an bulamazsın. X ürünün yerine her zaman bir muadil ürün bulabilirsin.
Hayatımda kaç pad mi denedim? Hahahahaha. Dostum sen beni forumlardaki çocuklar ile karıştırdın galiba. Bu şekilde bir konu açarsan boş derim. Öncelikle konunun nasıl açılacağını ve lafa girileceğini öğrenmelisin. Hızlı aşınan bir pad bunun yerine xx ürün var diyen hiç kimse umurumda olmaz. İsterse forum sahibi yazsın.
Bunu düzgünce açıklayıp bir şeylerin arkasına dayatırsan konuyu ciddiyet ile alır cevap yazarım, doğru veya değil diye.
Bu başlığı ve içindeki metni nasıl ciddiye alayım? 15 yaşında birinin açtığı bir başlık gibi duruyor.
Alıntıyı görüntüle
Ben 300ken aldım. GSR da hediye geldi.Tiger longtengde alınmaz bence
Bakın klasse bu paraya alınmaz, 300 felan olsa neyse derim. 600 liraya 100 kat daha kaliteli orjinal ac2 var.
Mevzu o kadar para verilmesi değil, bu fiyata fazlasıyla kaliteli pad olması80 x 30 porge almıştım 80 liraya 1.5 sene önce hala aynı duruyor. Bu kadar para verilmemeli bir mouse pade
Gsr fena değil aslında, hediye eden mavi forumda değil miBen 300ken aldım. GSR da hediye geldi.
bir şey demiyorum sadece fikrimi söylüyorum tabikide veren versin.Mevzu o kadar para verilmesi değil, bu fiyata fazlasıyla kaliteli pad olması
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gsr fena değil aslında, hediye eden mavi forumda değil mi
Evet.Mevzu o kadar para verilmesi değil, bu fiyata fazlasıyla kaliteli pad olması
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gsr fena değil aslında, hediye eden mavi forumda değil mi
6-7 ay kullandım sıkıntı yok.klasse almayın aldırmayın bu kadar söylüyorum ilk başlarda güzel gelir ama max 1aya rezalet oluyor
iyi duruyor gibi kare lazımbu var aylardır kullanıyorum çok memnunum