- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,321
abi cümleyi okudun mu? x ürünü için demedim daha replikanın anlamını bilmiyorsun onu öğretmeye çalışıyorum.Xraypad klasseden kötü mü? Şaka değil mi bu?
abi cümleyi okudun mu? x ürünü için demedim daha replikanın anlamını bilmiyorsun onu öğretmeye çalışıyorum.Xraypad klasseden kötü mü? Şaka değil mi bu?
Ben pişman değilim ama başka padleri kullanmadan yorum yapmayın. Evet kötü değil ben de kullanıyorum ama bu fiyatta daha iyi seçenek var. Arkadaş onu anlatmaya çalışmış, konu ziya falan değil
sadece steelseries ve longteng kullandım steelseries çöp bunun yanındaHocam daha önce hangi padleri denediniz?
Orjinali TR'de yok diye biliyorum. Ama bu TR'de olanlar da kaliteli. Kendim profesyonel fps oyuncusuyum bayağı memnunumçakma ürüne o kadar para veriyorlar helal olsun xd
Katılıyorumsadece steelseries ve longteng kullandım steelseries çöp bunun yanında
jsjsjajja tamam.abi cümleyi okudun mu? x ürünü için demedim daha replikanın anlamını bilmiyorsun onu öğretmeye çalışıyorum.
Hocam yani bu yorum ciddi mi yasadece steelseries ve longteng kullandım steelseries çöp bunun yanında
hocam hayatınızda kaç pad denediniz?
aliekpress de var 900-1k arası aga ben görünüş için aldım 1 ayda çöp oldu birdaha almam tanıdıklara aldırmam tam bir çöp hayatım da ilk defa çakma ürün aldım pişmanımOrjinali TR'de yok diye biliyorum. Ama bu TR'de olanlar da kaliteli. Kendim profesyonel fps oyuncusuyum bayağı memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Katılıyorum
O parayı vereceksem vermem daha iyi. 1kya Lamzu energon var. Artisan muadili.aliekpress de var 900-1k arası aga ben görünüş için aldım 1 ayda çöp oldu birdaha almam tanıdıklara aldırmam tam bir çöp hayatım da ilk defa çakma ürün aldım pişmanım
Tiger longtengde alınmaz benceOrjinali TR'de yok diye biliyorum. Ama bu TR'de olanlar da kaliteli. Kendim profesyonel fps oyuncusuyum bayağı memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Katılıyorum
orjinal kullanmadığından diyorsun ben de lamzu energon var şuan ve orjinali de var çok kaliteli orjinaliO parayı vereceksem vermem daha iyi. 1kya Lamzu energon var. Artisan muadili.
Ben pişman değilim ama başka padleri kullanmadan yorum yapmayın. Evet kötü değil ben de kullanıyorum ama bu fiyatta daha iyi seçenek var. Arkadaş onu anlatmaya çalışmış, konu ziya falan değil