federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,070
İşte fabrikasyon olduğu için modlama denmiyor dedim zaten. Lube konusuna gelirsek tekrardan hiçbir fabrikasyon lube sonradan yapılan kadar iyi olmuyor bizzat kendim 6-7 yıldır bu hobi ile uğraşıyorum fotoğraflar ile anlatmana gerek yok. En iyi lube da krytox 205g0 ile olur alırsın switch opener'ını fırçanı saatlerce lube'larsın tabii uğraşmak istemeyen için fabrikasyon lube kafii.Fabrikasyon modlama diye bir şey var, fabrika ürüne tam uyumlu foam veya eva katmanları kestirip ekler.
Alıntıyı görüntüle
Sonradan bireysel olarakta yapılır ama bu klavyeler üretilirken evaların mm boyutlarına göre uyguna boşluklar bırakılır bu yüzden oturtulurkende sorun yaşanmaz, özel olarak o klavyenin model veya boyutuna göre kesilmiş üründe temin edildiği için en sağlıklı sonuç yaşanır ve uyum problemleri olmaz. Firmaya bağllı olarak 3 veya daha fazla katman olarak kullanılabilinir. Resimdeki gmk87 örneğin en donanımlı iç izolasyona sahip klavyelerden birisidir. PLastik kasanın bile oturduğu yerde ses çıkmasın diye şok emici köpük kullanıldığını görebilirsin. Lube konusunda da aldığın ürün kalitesine bağlı olarak daha iyi fabrikasyon lubelanmış ürünlerde bulunabilinilir. Sonradan kişi kendiside yapabilir tabii ki ama dediğim gibi en iyisi fabrikasyondur. Attığım klavyede switch padine kadar eklendiğini görebilirsin. Bu klavyeler fabrikasyon modludur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam stabilizer dışında gerek yok o zaman, uyum problemi yaşamamak adına mm lerine bakabilirsin klavyeden söküp çok basit klipsleri itsen ve o kısımdaki switchi söksen stabilizer çıkar zaten.
Yan yana koy stabilizerlerini hepsi aynı boysa bu set işini görecektir uygun fiyatlı zaten.![]()
KEYCOOL V3 PCB Plakaya Monte Sabitleyici Oyun Mekanik Klavye Yağlama Uydu Anahtarları 1.2mm 1.6mm PCB 6.25U - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normalhocam w75 aldım ama tuşlar sallanıyor normalmi