Koltuk Seçimi ve Önerisi

Sorum var

80+
Reaksiyon skoru
114
Arkadaşlar selam, çok bütçem yok fp ofis koltuğu bakıyordum ve böyle muazzam bir ürünle karşılaştım her seyi ayarlanabiliyor kaliyeli ve destekleri var fakat bu firma, mağaza veya internet alışverişi hakkında bilgisi olan var mı? Ya da almış olup bir fikri olan var mı? Önerir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öneride mi yok?

Son düzenleme:
Yok yok tarzında bir koltuk:

Bana göre piyasadaki en f/p oyuncu koltuğu.

Yok yok tarzında bir koltuk:

Bana göre piyasadaki en f/p oyuncu koltuğu.
Kanka böyle düsük kaliteli ğrün alacagıma ofis koltugu cekerim diyordum bir tane

Olabilir, ben fileli sandalyelere pek güvenemiyorum, belki 90 kilo olduğumdandır :) attığım koltuğa da sahip değilim, test videolarına denk geldim, bayağı tepinip ters katlamalarına rağmen sorun yaşatmadı koltuk, herhalde sağlamdır. Adı oyuncu koltuğu olduğunda zaten kapı 650 700den açılıyor :) bütçe darsa ofis koltuklarına yönelebilirsin pek tabi.

Olabilir, ben fileli sandalyelere pek güvenemiyorum, belki 90 kilo olduğumdandır :) attığım koltuğa da sahip değilim, test videolarına denk geldim, bayağı tepinip ters katlamalarına rağmen sorun yaşatmadı koltuk, herhalde sağlamdır. Adı oyuncu koltuğu olduğunda zaten kapı 650 700den açılıyor :) bütçe darsa ofis koltuklarına yönelebilirsin pek tabi.
Ben de cüsseli birisiyim ama 500 den fazla almak istemiyorum 😄

kullanıyorum gayet güzel bir ürün bakmanı tavsiye ederim.

kullanıyorum gayet güzel bir ürün bakmanı tavsiye ederim.
Merhaba. Ürünü halen kullanıyorsanız akıbeti nedir? Önerir misiniz?

Peki hiç yırtılma, sökülme, tereltme yapıyor mu?
Yırtılma vs. Yok öyle çok kalitesiz değil kaplaması terletme ben yaşamadım ama odam çok sıcak değil belki ondandır sen sıcak yerde oynuyorsan bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,820
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri