aylık geliriniz 70k ise neden olmasın konsoltek hedefim oyun oynamak, pc'de olduğu gibi öyle pek uğraşmak istemiyorum bu yüzden konsol almayı düşünüyorum. sizce hangisi daha iyi olur? pc mi yoksa Playstation,Xbox gibi konsollar mı daha uygun olur?
sadece kenarda duracak bir item + ekrana en az 50k verip sonrasında verdiğiniz paraya içiniz acımayacaksatek hedefim oyun oynamak, pc'de olduğu gibi öyle pek uğraşmak istemiyorum bu yüzden konsol almayı düşünüyorum. sizce hangisi daha iyi olur? pc mi yoksa Playstation,Xbox gibi konsollar mı daha uygun olur?
arkadaşların dediği gibi oyunlara vs verecek durum varsa konsoltek hedefim oyun oynamak, pc'de olduğu gibi öyle pek uğraşmak istemiyorum bu yüzden konsol almayı düşünüyorum. sizce hangisi daha iyi olur? pc mi yoksa Playstation,Xbox gibi konsollar mı daha uygun olur?
yalandan 4kda kalite 30 performans 60 fps oynamaya değmez.tek hedefim oyun oynamak, pc'de olduğu gibi öyle pek uğraşmak istemiyorum bu yüzden konsol almayı düşünüyorum. sizce hangisi daha iyi olur? pc mi yoksa Playstation,Xbox gibi konsollar mı daha uygun olur?
yeni oyunlar minimım 3ksadece kenarda duracak bir item + ekrana en az 50k verip sonrasında verdiğiniz paraya içiniz acımayacaksa
her oyuna 2k vermeye hazırsanız tabii ki ps 5 daha mantıklı
tek hedefim oyun oynamak, pc'de olduğu gibi öyle pek uğraşmak istemiyorum bu yüzden konsol almayı düşünüyorum. sizce hangisi daha iyi olur? pc mi yoksa Playstation,Xbox gibi konsollar mı daha uygun olur?
oha steamle 1k dan fazla oynuyor.
oha steamle 1k dan fazla oynuyor.
Pc yoksa konsol alınmaz ben bunun acısını çektim.Pc deki oyunlar kadar kapsamlı değil konsol.Hem fiyatlar uçuk.Hem de her ay para vermen lazım online için.tek hedefim oyun oynamak, pc'de olduğu gibi öyle pek uğraşmak istemiyorum bu yüzden konsol almayı düşünüyorum. sizce hangisi daha iyi olur? pc mi yoksa Playstation,Xbox gibi konsollar mı daha uygun olur?
steam candır
yeni çıkanlar güncel fiyatlanıyor o yüzden 3k eskiden çıkanlar 2600 bandında mesela