Nezha
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,441
Ya da petrol ofisinin migrosu, migros jet olduğundan daha pahalıdır bilmiyorum.Migrosta 80 TL, etiketi değiştirmeyi unutmuş olabilirler
Ya da petrol ofisinin migrosu, migros jet olduğundan daha pahalıdır bilmiyorum.Migrosta 80 TL, etiketi değiştirmeyi unutmuş olabilirler
Askeriye çok düşük kar marjı alıyor ve vergi ödemiyor o yüzden ucuzaskeriyenin kantininde de 65 lira, tüm çeşitleri![]()
kantini özel firma yönetiyorAskeriye çok düşük kar marjı alıyor ve vergi ödemiyor o yüzden ucuz
kooperatiften alısveris yapanmı varGeçerken gördüm. Faydalanmak isteyen olur.
Alıntıyı görüntüle
çakma pringlesTadı güzel değil ya bunların . Özellikle sadeai laysten bile kötü beyaz un gibi bişey çıkıyor en atlara gelince
aynı fiyat olmaz yanlışın var kdv %1 askeriyedeaskeriyenin kantininde de 65 lira, tüm çeşitleri![]()
nedeni nedir acaba zarar acıklaması mı ?beyler kooperatifte sevdiğiniz bişey varsa toplayın iflas açıklayacak yakında benden söylemesi![]()
evetnedeni nedir acaba zarar acıklaması mı ?
Bu hükümet hiç marketini iflas ettik diye kapatır mı?
arkadaşım mağaza müdürü sence sen mi çok biliyorsun kendisi miBu hükümet hiç marketini iflas ettik diye kapatır mı?
nasıl la alaşehir kantininde 80 tl ye mi ne alıyordukaskeriyenin kantininde de 65 lira, tüm çeşitleri![]()
bomboş market süt,yoğurt,peynir harici diğer ürünleri kötü dediğin gibi yakında iflas ya da küçülmeye gideceğini düşünüyorumbeyler kooperatifte sevdiğiniz bişey varsa toplayın iflas açıklayacak yakında benden söylemesi![]()