GameOver
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 435
değil kardesim, dünü çobuk unutuyorsunuzArkadaşlar affetmeyin. Bu fiyatlar 5 yıl öncesinin fiyatları neredeyse![]()
değil kardesim, dünü çobuk unutuyorsunuzArkadaşlar affetmeyin. Bu fiyatlar 5 yıl öncesinin fiyatları neredeyse![]()
2 yıl Azmi kanka şuan 28 e efso fiyatdeğil kardesim, dünü çobuk unutuyorsunuzhatta ben pahalı olanını almıştım 8 ramli olan baya uygundu 20 filandı sanırım DDR5 bu arada aldıgımız. 2 yıl olmus sadece
Alıntıyı görüntüle
MUX yok bir şey yok bu laptopta 3-4 ay temizlemeyin 144 fps cs2 bile oynayamazsınız Monster ın ortak kullandıgı kasasında 1 yıllık macunu yenilemeden cs2 sabit 144 oynatmıyoduAbartmislar bu fiyata alınır hayli hayli
evet tr serverda fiyat gereksiz yükseldi sebebini bende anlayamadım. masaüstünde 17-18kya 4060lı sistemler gelirken laptopta direkt +10k koyması pek normal değil. üstelik teknolojiside eskiyor tamam 2 yıl oldu eyw ama 5060 cıktı sonucta vs vs bişeyler cıkıyor sürekli2 yıl Azmi kanka şuan 28 e efso fiyat
4000 serisi stoklarını eritiyorlar.neden bu kadar ucuz beyler?
MUX yok bir şey yok bu laptopta 3-4 ay temizlemeyin 144 fps cs2 bile oynayamazsınız Monster ın ortak kullandıgı kasasında 1 yıllık macunu yenilemeden cs2 sabit 144 oynatmıyodu
Hocam ddr4 çok mühim değil 4070linin watt 100w o yeterli diğer konulara bişi diyemiyorum 4070 liglerinde duzgunlerinin feci uçuk olduğunu düşünursek 38 39kya alınır şahsi fikrimDDR4
ısınan kasa
eski anakart
düşük güç ekran kartı
sizce düşünin millet enayi mi 4060 laptoplara 40-50k veriyor ?