Kötü bir Psu'm mu var

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
selam arkadaşlar High Power Element-DD GD 750W 80+ psu'm bu kötü mü 2.7k civarına almıştım zaten sistemin max çektiği 400 w en max'ı oda şimdi ben 550 600w çeken bir sisteme upgrade etmeyi düşünüyorum psu değişmeme gerek var mı yoksa fiyatına göre iyi mi veya iyi mi veya kötü mü

gerek yok kötü psu değil

selam arkadaşlar High Power Element-DD GD 750W 80+ psu'm bu kötü mü 2.7k civarına almıştım zaten sistemin max çektiği 400 w en max'ı oda şimdi ben 550 600w çeken bir sisteme upgrade etmeyi düşünüyorum psu değişmeme gerek var mı yoksa fiyatına göre iyi mi veya iyi mi veya kötü mü
PSu Kötü Değil Yeterli Düzeyde Bence Ama Nasıl Sistem Yapacağına Bağlı !

ama ısınma ve ses konusunda o wattlarda ufak sorunlar yaşayabilirsiniz

Orta seviye sistem için işini görür yoksa yeterli değil ben olsam buna 2.7K vermezdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSu Kötü Değil Yeterli Düzeyde Bence Ama Nasıl Sistem Yapacağına Bağlı !
4070 üstünü takarsa sistem iptal

sagolun arkadaslar yok zaten 5060ti + 14600kf takmayı düşünüyorum birde kasa önerir misiniz ayrı konu açayım mı onun için

Orta seviye sistem için işini görür yoksa yeterli değil ben olsam buna 2.7K vermezdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4070 üstünü takarsa sistem iptal
Bileşenleri Bilmiyoruzki Bilsek :)

Yoksa PSU Güzel .

sagolun arkadaslar yok zaten 5060ti + 14600kf takmayı düşünüyorum birde kasa önerir misiniz ayrı konu açayım mı onun için

Yükseltmeyi Düşünürsen .

Bileşenleri Bilmiyoruzki Bilsek :)

Yoksa PSU Güzel .
  • 80+ White, verimlilik olarak en alt seviye. Daha fazla ısı, daha fazla elektrik tüketimi.
  • İç bileşen kalitesi (kondansatör vs) genellikle orta-alt seviye oluyor.
  • Aşırı overclock veya RTX 4090 gibi yüksek akım çeken sistemlerde sorun çıkarabilir.
  • Aktif PFC ve koruma devreleri (OVP, OPP, SCP) varsa bile detayları net bilinmiyor.
  • Uzun süreli yük altında coil whine, ısınma, dalgalanma olabilir.
  • Patlayacak kadar kötü değil, ama yüksek kalite PSU’larla karşılaştırılamaz.

Bende başkasının yalancısıyım

Yükseltmeyi Düşünürsen .
5060 ti ne çekecekte adam yükseltsin

sagolun arkadaslar dalgalanma vs olup gpu ile islemciye vs uzun vadede problem cıkarır mı diye sormuştum ben

Geri