Kredi kartı ile ekran kartı alınımı

strive36

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar kredi kartı ile ekran kartı alacağım da fiyatı 1550tl babamda şuan 550 var geriye 1000 kalıyor ama bunu şuan ödeyemiyoruz geri kalan para nasıl olur bankaya taksit şeklinde mi öderiz?

Forumla alakalı olmadığı için silerim cevabımı aldıktan sonra

Son düzenleme:
Ekran kartı ile ekran kartı mı almak?
Taksit yapabilirsin ama ek masraf bindirirler.

Hayır sorun şu ki tek çekim alacağım 1000tl kalıyor onu nasıl tahsil ediyorlar ben onu merak ediyorum
Mesela hesabınızda 550 TL var 16 Mayıs'da 1000TL'lik ürünü aldınız. Kredi kartı kesim tarihi'de 10 Haziran olsun. O zamana kadar 1000TL'ye tamamlarsanız sorun yok ama tamamlamazsanız kalan miktar üzerine sanırım %2.80 gecikme faizi kesiliyor.
Tek çekim için konuşuyorum. Daha net bilgi almak için bankanızın sitesinden bakabilirsiniz.

Mesela hesabınızda 550 TL var 16 Mayıs'da 1000TL'lik ürünü aldınız. Kredi kartı kesim tarihi'de 10 Haziran olsun. O zamana kadar 1000TL'ye tamamlarsanız sorun yok ama tamamlamazsanız kalan miktar üzerine sanırım %2.80 gecikme faizi kesiliyor.
Tek çekim için konuşuyorum. Daha net bilgi almak için bankanızın sitesinden bakabilirsiniz.
https://www.qnbfinansbank.com Burada ihtiyaç kredisi diyor bu sayılır mı yada nasıl kontrol edeceğim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,637
Üyeler
192,438
Son üye
At007
Geri