AbdullahAbDişindekiBoşluk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,039
Kullanırsın VESA desteği mevcuthocam nb f80 ile pivot şekilde kullanabilir miyim ikinci ekran olarak düşünüyorum
Kullanırsın VESA desteği mevcuthocam nb f80 ile pivot şekilde kullanabilir miyim ikinci ekran olarak düşünüyorum
Yok hocam almazdım hala araştırıyorum, bir yerde 6 ölü piksel olmadan değişim yapmıyorlarmış diye duydum ve çok şüpheli geldi şimdilik bu markadan uzak durmayı tercih ediyorumAldınız mı. Nasıl renkleri görüntüsü?
6 ölü piksel olmadan değişim yapmayan Bozdan Teknoloji satıcısı. Hepsiburada'nın kendisi 1 ölü piksel bile çıksa değişim/iade yapıyor.Yok hocam almazdım hala araştırıyorum, bir yerde 6 ölü piksel olmadan değişim yapmıyorlarmış diye duydum ve çok şüpheli geldi şimdilik bu markadan uzak durmayı tercih ediyorum
Ekran kartı olan bir bilgisayarda denediğimde 200 hz alabildim. Sorun yok.UHD 770 bile en fazla 144 hz destekliyor. Kabloya göre de değişiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı ile zaten alırsın. UHD 770 desteklemiyorEkran kartı olan bir bilgisayarda denediğimde 200 hz alabildim. Sorun yok.
Öyle ise güzel6 ölü piksel olmadan değişim yapmayan Bozdan Teknoloji satıcısı. Hepsiburada'nın kendisi 1 ölü piksel bile çıksa değişim/iade yapıyor.
geldi mi hocam nasıl çıktı1 2 saate elimde olur bakalım nasıl cıkacak
geldi hocam kurdum kullanıyorum ölü piksel vs cıkmadı cayır cayır calısıyor panel kalitesi vs bu fiyat için mukemmel dusunmeden alınırgeldi mi hocam nasıl çıktı