hocam çakma alma kulağında patlar maazallahArkadaşlar zamanında ses kalitesi iyi diye taotronics marka bt kulaklık almıştım, gerçekten de iyi. Fakat sporda eğilip-kalkarken, koşarken kulakta durmuyor. Sadece yürürken ve evde kullanabiliyorum.
Bana apple airpodları gibi, kulağın içine girip hiçbir şekilde düşmeyen, ses kalitesi / vb. konularda sıkıntı yaşatmayacak bir kulaklık önerebilir misiniz? Çakma airpod prolar mesela nasıldır?
Bütçe olarak 300-500 verebilirim, daha fazlası bir kulaklık için abartı. Mesela orjinalinden farkı anlaşılamayacak kadar iyi airpodlardan almak istesem, nerede satılır? Piyasda hepsi iyi diyor ama seçmek zor.
Airpod olması/görüntüsü/markası umrumda değil ama arkadaşın airpoddan biliyorum, kulağı ne rahatsız ediyor, ne de düşüyor.
aslında 400 tl lik çakmalar işini görebilir ama hala kalitesinden şüpheliyimHocam ben yıllarca bataryası patlayan samsung note 7 kullanmış adamım, bir şey olmaz![]()
ayırabileceğini sanmıyorum onlarda nede olsa benzerler onun yerine bilindik markaların airpods tasarımına benzer modeelerini almak daha mantıklıHocam asıl mesele 200 liralık çakmayı 400-500 liralıktan ayırabilmekte.
baseus w3 ama ara sıra yürürken sesi kesiliyor neden anlamadım telefonum başka odadayken bile kesilmiyo ama dışarıda yürürken sesi kesiliyor bilerek alırsanız bunları güzel kulaklık marka sevdiğim bir markaArkadaşlar zamanında ses kalitesi iyi diye taotronics marka bt kulaklık almıştım, gerçekten de iyi. Fakat sporda eğilip-kalkarken, koşarken kulakta durmuyor. Sadece yürürken ve evde kullanabiliyorum.
Bana apple airpodları gibi, kulağın içine girip hiçbir şekilde düşmeyen, ses kalitesi / vb. konularda sıkıntı yaşatmayacak bir kulaklık önerebilir misiniz? Çakma airpod prolar mesela nasıldır?
Bütçe olarak 300-500 verebilirim, daha fazlası bir kulaklık için abartı. Mesela orjinalinden farkı anlaşılamayacak kadar iyi airpodlardan almak istesem, nerede satılır? Piyasda her satıcı iyi diyor ama seçmek zor.
Airpod olması/görüntüsü/markası umrumda değil ama arkadaşın airpoddan biliyorum, kulağı ne rahatsız ediyor, ne de düşüyor.
içine giriyor koşarken denedim düşmediYorumları iyiymiş bunun ama silikon ucun arkasındaki kısımı kulağın içine giriyor mu airpod gibi, yoksa dışta mı kalıyor? Düşer gibi geldi sanki. Bench presse yatarken, kafayı eğerken falan düşmeyecek bir şey lazım bana. Kafaüstü rahat ettirse onu tercih edeceğim salonda çok kullanan var ama sporda sıkar/terletir gibi geliyor.
@raFixed Aynı soru bu model için de geçerli hocam.
Sahte Airpods'lardan iyi bir performans beklemeni önermem ama illa kulağımdan düşmesin diye çakma alıcaksan da pro alma çünkü silikonlu olduğu için genelde düşüyor ,tabi kulak yapında önemli ama önermem pro modelinin çakmasını.Arkadaşlar zamanında ses kalitesi iyi diye taotronics marka bt kulaklık almıştım, gerçekten de iyi. Fakat sporda eğilip-kalkarken, koşarken kulakta durmuyor. Sadece yürürken ve evde kullanabiliyorum.
Bütçe olarak 300-500 verebilirim, daha fazlası bir kulaklık için abartı. Mesela orjinalinden farkı anlaşılamayacak kadar iyi airpodlardan almak istesem, nerede satılır? Piyasda her satıcı iyi diyor ama seçmek zor.