Öneri Kule tipi vs sıvı soğutma

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Arkadaşlar yakında 9800x3d işlemciye geçeceğim. Elimdeki kule tipi yetmeyecek gibi duruyor. Çünkü 7500f bile stres testine 75 dereceleri gördü. Malum adanada klimasız oda yangın yeri🤣. 9800x3d için thermalright frost commandet aircooler veya
Lian li galahad 2 lcd 280mm düşünüyorum birazda gösterişli diye 280mm max daha büyüğü kasama sığmaz. Hangisi daha iyi soğutur

Arkadaşlar yakında 9800x3d işlemciye geçeceğim. Elimdeki kule tipi yetmeyecek gibi duruyor. Çünkü 7500f bile stres testine 75 dereceleri gördü. Malum adanada klimasız oda yangın yeri🤣. 9800x3d için thermalright frost commandet aircooler veya
Lian li galahad 2 lcd 280mm düşünüyorum birazda gösterişli diye 280mm max daha büyüğü kasama sığmaz. Hangisi daha iyi soğutur
Yer Adana İse Sıvı Soğutma Hocam .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu Ürünü Takibe Alabilirsin .

Ekstra Olarak Kasa Alırsan Daha İyi Olur !

Phantom Spirit işlemcini sınırda kullanman için yeterli ama 360mm AIO takamayacaksan, 3-5c için 280mm soğutuculara para verme.

Phantom Spirit işlemcini sınırda kullanman için yeterli ama 360mm AIO takamayacaksan, 3-5c için 280mm soğutuculara para verme.
Lian li galahad 2 lcd yetersiz mi kalır 280mm

Yer Adana İse Sıvı Soğutma Hocam .

Bu Ürünü Takibe Alabilirsin .

Ekstra Olarak Kasa Alırsan Daha İyi Olur !
Yok hocam kasayı yeni aldım zaten

360mm altı sıvı soğutma pek iyi soğutacağından emin değilim

Lian li galahad 2 lcd yetersiz mi kalır 280mm

Yok hocam kasayı yeni aldım zaten
Hayır yeterlidir ama PS 120se ile arasında en fazla 3-5c fark olur. Görsel takıntınız yoksa o para değmez demek istedim. Yoksa yeterlidir.

Spragne cs-2 diye bir model arkadaş bilgisayarcıydı hediye etti yoksa ben akvaryum alacaktım

Benim söylediğim lian li modeli nasıldır performans olarak
Hocam Kasa Hediye İyi Güzel Hoş Ama Mesh Bir Yapıya Sahip Değil Anlaşılan .

Yeni Mesh Bir Kasa Almanda Fayda Var .

Hayır yeterlidir ama PS 120se ile arasında en fazla 3-5c fark olur. Görsel takıntınız yoksa o para değmez demek istedim. Yoksa yeterlidir.
Aslında görsel takıntım yokda sıvı soğutma daha hoş güzel gösteriyor kasayı, bundan dolayı rgb dijital ekranlı bi sıvı soğutma istiyorum açıkçası

Spragne cs-2 diye bir model arkadaş bilgisayarcıydı hediye etti yoksa ben akvaryum alacaktım

Benim söylediğim lian li modeli nasıldır performans olarak
Söylediğin 280Mm Güzel Ama 360 Varken 280 Alma Bence .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,427
Üyeler
183,116
Son üye
Charles leclerc
Geri