Modding Kullandığınız en iyi driver programı nedir?

FunnFrell

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
289
Kullanmış olduğunuz en iyi Windows driver kurucu nedir?

1701235163532.png

Kullanmıyorum. Önermiyorum da. Bir kere lise zamanında kurmuştum böyle bir şey. PC'yi bozup, format atmak zorunda kalmıştım taa elimde kasa bir ton uzun yol gittim onun yüzünden.

En iyisi zaten sitelerinden bakıp kurmak. En sağlamı ve güveniliri bu şekilde.

Kullanmıyorum. Önermiyorum da. Bir kere lise zamanında kurmuştum böyle bir şey. PC'yi bozup, format atmak zorunda kalmıştım taa elimde kasa bir ton uzun yol gittim onun yüzünden.

En iyisi zaten sitelerinden bakıp kurmak. En sağlamı ve güveniliri bu şekilde.
Benimde bir laptop vardı ona kurmuştum mavi ekran verip duruyordu güvenli modda silip yeniden yükledim

Driver programlarına karşıyım

Driver programı kullanmayın zaten toru topu 3-4 tane driver kuracaksınız.

Hocam bende eskiden kullanıyordum. Şuan Windows'un kendi kurması taraftarıyım. Eski bir laptoptan bağladığım HDD için laptopun driverlerini yüklemişti. Garip bir durum.

Piyasada zaten her program kullanılmaz zaten,ben driver boosteri pratiklik için bazen kullanıyorum,ama ekran kartını sitesinden indirmeyi tercih ediyorum.

Ben de driver programına karşıyım gpuyu vb manuel kurarım fakat ne kadar doğru bilmem ama anakart , klavye için lightsync uygulamasını kurduğumda o güncellemeleri de otomatik yapıyor kolayıma kaçıyor ( armoury crate , msi center gibi )

Windows Update öncelik (bunu kullanmıyorum diyen varsa haberi yok herkesin buradan çok sürücüsü var), Geforce Experience, cihazınıza göre MSI Center, Armoury Crate vs.

Geri