Kullandığınız monitör nedir?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
10000
Merhaba forumdaşlar bu aralar monitör arayışındayım ve hangisini alacağımı kestiremiyorum sizler hangi monitör kullanıyorsunuz kullandığınızdan memnun musunuz veya önerdiğiniz bir monitör varsa yardımcı olursanız çok sevinirim bütçem 10000 liraya kadar çıkabilirim. bir yandan hikaye oyunları oynamak için bir yandan cs2 battlefield 6 için arayışındayım şimdilik herkese teşekkür ederim :)

" LS43DM702UUXUF " Memnunum Laptop İle Kullanıyorum .
1756472545020.webp

Merhaba forumdaşlar bu aralar monitör arayışındayım ve hangisini alacağımı kestiremiyorum sizler hangi monitör kullanıyorsunuz kullandığınızdan memnun musunuz veya önerdiğiniz bir monitör varsa yardımcı olursanız çok sevinirim bütçem 10000 liraya kadar çıkabilirim. bir yandan hikaye oyunları oynamak için bir yandan cs2 battlefield 6 için arayışındayım şimdilik herkese teşekkür ederim :)
Kanka çift monitör kullanıyorum keyfi amaçlı.
FPS oyun monitörüm => https://www.amazon.com.tr/dp/B08897NB8Z?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Hikayeli oyun monitörüm => https://www.amazon.com.tr/Samsung-O...&s=computers&sprefix=g65,computers,135&sr=1-1

İki monitörden de dibine kadar memnunum. Tek monitör yapacağım hem FPS hem hikayeli oyun oynarım ve ekran kartım da sağlamdır dersen Odyssey G65B tavsiye ederim öğrenci indirimiyle makul bir fiyata alabiliyorsun (Ben 1-1.5 ay önce 9600 TL'ye aldım). Aynı zamanda AOC monitörüm de çok iyi FPS oyunlarda çok hoşuma gidiyor. Odyssey VA panel, AOC IPS panel G65B'nin VA paneli çoğu IPS panelle yarışıyor o yüzden VA panel olması gözünü korkutmasın.

asus 2k 260hz kullanıyorum memnunum valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,464
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri