Hocam ayıptır sorması hala non teist misiniz?Dostum burada bir örnek üzerinden insanlara sesleniyor. Neyse bunu geçelim de daha temel bir problem var, konuyu tartışmaya açma şeklin. ''Kur'an-ı Kerim'de hata buldum deyince çoğu insan dalga geçme yoluna başvurmuş ve sağlıklı bir tartışma olmamış. Böyle konuları açarken ''Kur'an-ı Kerim'in bu ayetinde neyden bahsediyor, Kur'an'da ki bu ayeti anlamadım yardımcı olur musunuz ya da Kur'an'da ki bu ayet hatalı olabilir mi gibi sorsan daha yerinde olur ve sağlıklı tartışma başlatmış olursun. Ha bu seferde dalga geçip düzgün cevap vermeyen olursa onların eşekliği ama seni kale alan insan sayısı artacaktır. İyi forumlar.
hocam bunlar fantastik öyküler zaten. çok da bir mantık aramanın anlamı yok. meleklerin varlığı başlı başına saçma bir olay."Kıyamet günü allah herkesi huzurunda toplayacak.Sonra da meleklere "şunlar
size mi tapıyordu?" diyecek.(Sebe suresi 40)
Melekler" Hayır,onlar bize değil cinlere tapıyordu"diyecek.
Allah cevabını bildiği soruyu neden sorar ve allah yanılmış melekler allaha doğrusunu
anlatıyor gibi ayet.??
sşlakjfşlasNe kadar komik bir insansın geceleri stand up a çıkıyormusun?
Dinin açıklarını söyle belirtelim nerede geriliyormuşum onuda anlamadım yukarıdaki bahsettiği olayıda açıkladık zatendininiz hakkında bir şey söyleyince hemen böyle bir gerilmeler sıkıntıdan sıkıntıya girmeler dalgaya başvurma küfür etme bilmediğin bir şeyi savunmaya çalışmanın en güzel belirtileri
Öylemiymiş yahocam bunlar fantastik öyküler zaten. çok da bir mantık aramanın anlamı yok. meleklerin varlığı başlı başına saçma bir olay.
kuranı okudunmu? türkçesiniDinin açıklarını söyle belirtelim nerede geriliyormuşum onuda anlamadım yukarıdaki bahsettiği olayıda açıkladık zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öylemiymiş ya
Ya olm yapma şöyle şeyler biri çıkar kendini mehdi ilan eder obürü ben ebu cehilim der haber konusu oluruzşu konular burada tartışılacak şeyler değil.
Anca belli bir grup olarak toplanıp bir kahve veya çay eşliğinde tartışılmalı bence.
İnternetten olmuyor bu tür tartışmalar
Okumasam burda yorummu yaparımkuranı okudunmu? türkçesini
(Kuran 54:1-3) bunu kabul ediyorsun sen daha tartışmaya gerek yok aslında ama okuduğun halde hala açık insanlığa uymayan bilime zıt bir şey bulamadıysan bu senin okuduğunu anlamamandan yada yalan söylemenden kaynaklıdır.Okumasam burda yorummu yaparım
insanlarin inandigi kutsal bir dinle nasil bu kadar rahat dalga gecebiliyorsun havali ataist afacan senihocam bunlar fantastik öyküler zaten. çok da bir mantık aramanın anlamı yok. meleklerin varlığı başlı başına saçma bir olay.