Neler Yeni

Kuran-ı Kerim de Hata buldum.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,819
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
insanlarin inandigi kutsal bir dinle nasil bu kadar rahat dalga gecebiliyorsun havali ataist afacan seni
oncelikle ateist degilim, afacan da degilim, havali da degilim. bir insani eger gercekten tanimiyorsan kalkip da boyle yorumlar yapma, kendine sakla. ayni cumleyi bir profesor kurdugunda nedense ona havali ateist afacan demezdin. benim yasimi, adimi, nasil bir insan oldugumu bilmiyorsun, o zaman haddini bil.

ek olarak soyledigim cumleyi dikkatle ve tekrar tekrar okursan kendi fikrimi belirtiyorum, kimse ile veya herhangi bir din dalga gecmiyorum.

Forum Fedaisi

80+ Bronze
oncelikle ateist degilim, afacan da degilim, havali da degilim. bir insani eger gercekten tanimiyorsan kalkip da boyle yorumlar yapma, kendine sakla. ayni cumleyi bir profesor kurdugunda nedense ona havali ateist afacan demezdin. benim yasimi, adimi, nasil bir insan oldugumu bilmiyorsun, o zaman haddini bil.

ek olarak soyledigim cumleyi dikkatle ve tekrar tekrar okursan kendi fikrimi belirtiyorum, kimse ile veya herhangi bir din dalga gecmiyorum.
haddini bil diyen bebeye bak insanlarin dini ile dalga geciyor masal oyku falan :D saygi gostermeden saygi bekleyemezsin ateist afacan havali velet seni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,568
Üyeler
163,190
Son üye
sdabfl
Top Bottom