beyazı 4.8k siyahının o fiyattan stoğu geldiğinde bildirim almak için takip edebilirsinAkvaryum sevmiyorum ki ben sen şu 216 olanı mı diyorsun onda stok yok 4.5k göremedim.beyazı o fiyatta da siyahının 4.5k olması için takip edebilirsin
beyazı 4.8k siyahının o fiyattan stoğu geldiğinde bildirim almak için takip edebilirsinAkvaryum sevmiyorum ki ben sen şu 216 olanı mı diyorsun onda stok yok 4.5k göremedim.beyazı o fiyatta da siyahının 4.5k olması için takip edebilirsin
Eyvallah bakacağım hepsine sağ ol.beyazı 4.8k siyahının o fiyattan stoğu geldiğinde bildirim almak için takip edebilirsin
4.5k civarına stoğa girer bu kasayı da alabilirsin 6k yazdığına bakma siyahın satıcısı kalmamış eskiden 207 ile benzer fiyattalardı![]()
Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.946,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben 217 isterimHava akışı olarak mükemmel, kasanın önünde bilgi ekranı da mevcut 207nin geliştirilmiş hali net 1000tl indirim var, faizsiz 3taksit ile yenir.![]()
Lian Li Lancool 207 Digital Siyah Mid-Tower ATX Kasa (G99.LAN207DX.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com