beyazı 4.8k siyahının o fiyattan stoğu geldiğinde bildirim almak için takip edebilirsinAkvaryum sevmiyorum ki ben sen şu 216 olanı mı diyorsun onda stok yok 4.5k göremedim.beyazı o fiyatta da siyahının 4.5k olması için takip edebilirsin
beyazı 4.8k siyahının o fiyattan stoğu geldiğinde bildirim almak için takip edebilirsinAkvaryum sevmiyorum ki ben sen şu 216 olanı mı diyorsun onda stok yok 4.5k göremedim.beyazı o fiyatta da siyahının 4.5k olması için takip edebilirsin
Eyvallah bakacağım hepsine sağ ol.beyazı 4.8k siyahının o fiyattan stoğu geldiğinde bildirim almak için takip edebilirsin
4.5k civarına stoğa girer bu kasayı da alabilirsin 6k yazdığına bakma siyahın satıcısı kalmamış eskiden 207 ile benzer fiyattalardı![]()
Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.946,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben 217 isterimhttps://www.REFERAL LİNK!Vk7H5BmrTo/Hava akışı olarak mükemmel, kasanın önünde bilgi ekranı da mevcut 207nin geliştirilmiş hali net 1000tl indirim var, faizsiz 3taksit ile yenir.