Lansmandan önce iphone alınmanlı mı?

mgrl

80+
Reaksiyon skoru
1
Apple lansmanına 2 gün kaldı iphone 16 pro almayı planlıyordum ama kimisi şimdi alma lansmandan sonra ucuzlayacak diyor. Kimisi de lansmandan sonra fiyatlar dolara göre yeniden düzenlenecek fiyatları artacak diyor sizce ne yapmalıyım param hazır mediamarkt vatan gibi yerlerden alacağım.

aciliyet yoksa bekle öyle al

Yanlışım yoksa, bu zamana kadar her yeni iPhone lansmanından sonra dolar kuruna bağlı olarak bütün iPhone'ların fiyatları değişti.

lansmandan sonra genelde zam geliyor geçtiğimiz aylarda güncelleme olmuştu şimdilik bekleyebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: mgrl
Apple lansmanına 2 gün kaldı iphone 16 pro almayı planlıyordum ama kimisi şimdi alma lansmandan sonra ucuzlayacak diyor. Kimisi de lansmandan sonra fiyatlar dolara göre yeniden düzenlenecek fiyatları artacak diyor sizce ne yapmalıyım param hazır mediamarkt vatan gibi yerlerden alacağım.
Lansman zamanı hepside ve amazonda hazır dur tr fiyatları güncellenirse hemen çek. Amazon hemen güncellemiyor diye biliyorum fiyatları. 17'nin base modelinde de 120hz ekran geliyormuş.

• Beğen
Lasnmandan sonra zam alır bu seneye kadar hep öyle oldu

• Beğen
Ben olsam para dolar olarak elde bekletir 17 lansmanından 2-3 ay sonra alırım alacaksam. Belki 17 ile 16 arasında çok fark olur 17 almak istersin ve o 2-3 ay aralıkta kronikleri ortaya çıkar tam karar verirsin.
Artış olarak da geçen seneki artış biraz istisnaydı. Geçen sene hem dolar artışı hem de Amerikanın ihracat vergileri düzenlemeleri etkiledi.

• Beğen
Ben olsam para dolar olarak elde bekletir 17 lansmanından 2-3 ay sonra alırım alacaksam. Belki 17 ile 16 arasında çok fark olur 17 almak istersin ve o 2-3 ay aralıkta kronikleri ortaya çıkar tam karar verirsin.
Artış olarak da geçen seneki artış biraz istisnaydı. Geçen sene hem dolar artışı hem de Amerikanın ihracat vergileri düzenlemeleri etkiledi.
trye yapılan zamlar enflasyona göre oluyor sadece kura göre olmuyor diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,654
Üyeler
183,872
Son üye
P.U.T.A.
Geri