Neye göre eğer ev kullanıcısıysan toplama iyidirArkadaşlar sizce laptop alınır mı ? Yoksa toplama mı alınır ? Tavsiyede bulunur musunuz?
Lütfen Benim Düştüğüm Hataya Düşme Laptop Alma Her Ne Olursa Olsun. Tabi Amacın Oyun Değilde İş İse O FarklıArkadaşlar sizce laptop alınır mı ? Yoksa toplama mı alınır ? Tavsiyede bulunur musunuz?
Çalışıyorsan laptop alabilirsin ama sadece oyun oynayacaksan kesinlikle toplama pc.Arkadaşlar sizce laptop alınır mı ? Yoksa toplama mı alınır ? Tavsiyede bulunur musunuz?
Laptop alıp evden cıkarmıcaksan büyük hata bi laptop kullanıcısı olarak ama seyahet eden biriysen yanında taşıman gerekcekse tabi ki laptopArkadaşlar sizce laptop alınır mı ? Yoksa toplama mı alınır ? Tavsiyede bulunur musunuz?
Evet dostum diğer insanların laptopların çok yavaş olduğunu bir tarafa bırak eğer 5000-6000 tl arasındaki bazı laptoplar toplama bilgisayardan daha ucuza ve daha performanslı şekle denk gelebiliyor. Benim laptobum L340 göz atabilirsinArkadaşlar sizce laptop alınır mı ? Yoksa toplama mı alınır ? Tavsiyede bulunur musunuz?