🔥İndirim 🔥LEGO Disney 30661 Asha'nın Karşılama Kulübesi 105TL🔥

Benim de gerçekten çok ilgimi çekiyor. Böyle uygun setleri almaya çalışıyorum. İllaki her bütçeye uygun bazen çok iyi kampanya gelebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazona bir bakın hocam. Genel bir kampanya var. Bazı setler yılın en düşük seviyesinde.
Hocam link atma şansınız var mı acaba tam bulamadım da

Hocam link atma şansınız var mı acaba tam bulamadım da
Tabii ki. Aradıklarınızdan değildir ama hani örnek olması amacıyla paylaşıyorum. Çoğu 20-50TL arasında düşmüş.

Tabii ki. Aradıklarınızdan değildir ama hani örnek olması amacıyla paylaşıyorum. Çoğu 20-50TL arasında düşmüş.
hocam teşekkür ediyorum, ama benim baktıklarım 5-10bin tl arasındakiler, 20-50tl indirim diyince şaşırdım ama ucuzlarmış :) yine de teşekkür ederim.

hocam teşekkür ediyorum, ama benim baktıklarım 5-10bin tl arasındakiler, 20-50tl indirim diyince şaşırdım ama ucuzlarmış :) yine de teşekkür ederim.
Ne demek hocam. Ben teşekkür ederim. Büyük setlere benim de ilgim var ama cep yakıyor. Bakmaya bile çekiniyorum. 😅

Hiç sormayın hocam ya şunu aldım taksidi geçen ay bitti taksitsiz alınacak gibi değil, bir de aldığımdan daha ucuz şu anda :)
Çok iyiymiş be. Benim aldığım setler ucuz olduğu için hiç böyle olmuyor. :D
Hediye istenildiği için aldığım set 3k civarıydı 300TL düşmüş mesela. Büyük setler çok olmasa da hep düşüyor. Ah ah. :kekw:

Tekrar bu fiyata düşmüş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,808
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri