Neler Yeni

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Evet bende dp kullanırım gsync için fakat hdmı ile bağlayıp deneyın bi farkı görün youtube da bariz netleşme oldu.
O zaman hiç bir mantığı yok bu dp kablosunun bana görüntüyü bozacaksa

Jezzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Uysal
Monitörü yeni aldım fakat tuşları içine göçük geldi. Açma kapama tuşu çalışıyor bir sıkıntı yok. Mavi tuş çalışmıyor fakat uygulamadan halledilebiliyor. Öncekini ölü piksel gerekçesiyle iade etmiştim. Sizce bunda ne yapmalıyım ?
IMG_1868.jpeg

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Emirhan Batmaz
Merhabalar Lenovo Legion R25i-30 monitörü almayı düşünüyorum alırsam ana monitörüm yapacağım MSI optix g24c4 monitörümü de ikinci ekran yapmayı düşünüyorum sisteminde bir sıkıntı çıkarır mı
İ5 12400f
rtx 3060

Asiruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Türker esmer
Hayır tabii ki de "yaaa arkadaşlar monitör 3999tl bu paraya bu deyip" aradan sıyrılmak en kolayıdır :) ben o tarz bir insan değilim, bana demişsin ama sen yorumlarında resmen ego kusuyorsun :) 10 dakikada bakmışta anlamış senin bilgin ne deneyimin ne de 10 dakikada neyi anladın? çocuklar ekrana ayar çekmek lazım demiş tenezzül edip sormamışsın öğrenmek istememişsin bile kalkmış senin gibi biri bana egolu diyecek. Tabiiii tanınmış birine de sallamak adet oldu nede olsa drama ekmektir dimi egoymuş :D max cd değeri 400 olan bir monitör için "HDR Müthiş" yazmandan zaten monitörün M sinden anlamadığın ortada bu tarz monitörlerde ben HDR'yi bile açmıyorum bile çünkü 400cd de HDR bir b*ka yaramaz. Ama sen keskin gözlerinle monitörü delip geçebilirsin.

Foruma kayıt olma tarihinden "Allahım lütfen monitörüm kötü çıksın şeklinde" dua edermişcesine yorum yazmandan zaten amacın pek ortada.

Sonuç olarak inatlaşmayı çok severim yorumlarını SS alıp o iki monitörü de yan yana koyup video yapmaktan aşırı keyif alacağım.

Kral kaç gün geçmiş ben bunları yeni okuyom zevk aldım okurken sağolasın arkadaş moralimi bozduydu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah aşkına, adamı sebepsiz banlayarak konuyu saptırmayı sen başlatmişsın. Her eleştireni banlıyor inzivası yaratıyor bu durum. Aliexpress dedi diye adam mı banlanır. Aliexpress diyince hakaret mi oldu anlayamadım. Bu forumun kuralları yok mu?

Yanlış da anlaşılmasın arkadaşı ne tanırım ne bilirim. Doğru bildiğimi de söylerim. Eleştiren kişi de kendi inandığı değerler doğrultusunda doğru bildiğini söylemiş, savunmuş.

knk adamın mesajlarını okuyom sürekli inatlaşıp duruyo bence hak etmiş.

jezabel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
nadir
Arkadaşlar merhaba. Monitörü indirim varken almıştım sistem bugün elime geçti. Bu standby mode'dan kurtulup bilgisayarı açamıyorum bir türlü. Yaptıklarım ekran kartını, ramleri ve ekran kartındaki kabloyu söktüm bios pilini de söküp bir müddet 4 5 dakika kadar bekledim tekrar parçaları takıp başlattım nafile. Monitörün kutusundan çıkan dp kablosunu ekran kartının diğer girişlerine de tekrar tekrar takıp denedim. Monitörü bilgisayar çalışırken 8-10 defa tuşundan kapatıp açtım (sanki arabayı vurduruyoruz) yine nafile. Ekran kartım Palit 4070 Ti, aklıma gelen tek sıkıntı DP kablosunun bozuk olabileceği. Başka bir çözümü olan var mı? Yardım ederseniz sevinirim.

Ekler

• 17024709971651599894337441521095.jpg
    17024709971651599894337441521095.jpg
    3.9 MB · Hit: 100

aki77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akif
Arkadaşlar ps5 için aldım monitörü hdr açınca parlaklık vb özellikleri düzenleyemiyorum parlaklığı biraz azaltmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,638
İsim
Fatih
Arkadaşlar ps5 için aldım monitörü hdr açınca parlaklık vb özellikleri düzenleyemiyorum parlaklığı biraz azaltmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bilgisayarın varsa uygulamadan yap yoksa HDR i açmadan önce azaltıp öyle açmayı dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,751
Üyeler
160,298
Son üye
skrapy
Top Bottom