Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can
en iyisini yapmışsın. ilk başta sağlam çalışşsa bile lenovo monitör seni her an yolda bırakabilir illaki bir sorunu çıkıyor illaki.
r25-i30 kullanıyorum, bayadır da kullanıyorum bir sıkıntısı yok valla

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Emre
Monitör açılmıyor kral.

Yani hocam. Geçen aya kadar elimde nereden baksanız 6 adet monitör vardı hepsini yan yana koydum. Yani gerçekten gigabyte monitörün yanında pembe kalıyordu. Çok fazla monitör kullanmış biri olarak pek sevemedim. daha geçen ay 3500 tl den gönderdim şuanda da gigabyte kullanıyorum işte.
Hocam bence gelen seri sıkıntılı. Dediğim gibi ordan hatalıları ucuza alıp burda indirip diye kaktırdılar herhalde bize. Değilse neymiş bu canım herkese ssorunlu ürün gelmiş

Ekstra olarak monitörün power kablosu bu şekilde;

1728287491466.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

1728287530052.png

Böyle olması daha iyi değil mi? Üstteki gibi olmasının bir dezavantajı var mı?

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Emre
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Furkan Değer
Ekstra olarak monitörün power kablosu bu şekilde;

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Böyle olması daha iyi değil mi? Üstteki gibi olmasının bir dezavantajı var mı?
Birinde adaptör monitöre gömülü oluyor diğerinde dışarıda.

Bence ikisininde de avantajı dezavantajı var. Dışarıda olunca kablo yönetimi zor oluyor. İçeride olunca da hem monitör biraz ağırlaşıyor/kalınlaşıyor hem de arıza durumunda biraz daha uğraştırıyor. Ama adaptörün de kolay kolay bozulduğunu görmedim :)

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Arif Çelebi
almanı isterdim açıkcası. aynı panel olmasına rağmen hp omen o paneli o kadar güzel işlemişki o renklerdeki derinlik 3D panel gibi deneyim yaşatıyordu. o renkler o akıcılık müthişti. ah ahh keşke bende kullandığım hp omen 25i hazır sistemle beraber satmasaydım. çok pişman olmuştum çok :)
Hocam öyle güzel anlatıyorsunuz ki ekmek banasım geldi canımız çekti

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
sinan
Arkadaş yazıları okudukça sorunsuz gelen monitörü de iade edesim geliyor. Sanki benimki de bozulacak gibi geliyor artık.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Emre
Arkadaş yazıları okudukça sorunsuz gelen monitörü de iade edesim geliyor. Sanki benimki de bozulacak gibi geliyor artık.
Dur oglum ya bu kadar pimpiriklenmeyin :D. Olursa veririz tüketici haklarına kabul etmezlerse bir şey olursa. Stres yapmayın.

Şimdi hangi testleri, hangi videolarla yaptınız önemli olan o. Burayada detaylıca söyleyin bende eve gidince açıp bakacağım. Diğer gelecek olanlarda kontrolünü sağlasın. Özellikle siyah bir ekran açıp karanlıkta bir bakın ışık sızması var mı diye onu unutmayın

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
4.200TL den siparişim iptal edilmişti zevkine thh verdim belki olumlu sonuç çıkar diye. 6.800 den bunu alsam mı bilemedim. 3-4 gündür bu fiyatta satıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,211
Üyeler
165,486
Son üye
karadumann
Top Bottom