Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Y K
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Furkan Değer
Karacumada 240 hz 9 k (belki düşer sanmıyorum ama) ya beklemeye gerek olacak bir monitör değil diye yorumluyor fiyata göre. Yani ürün güzel. Çok kötü yorumlara gerek yokmus diye yorumladım. Yarın gelen ürünü test edeceğim eğer ölü piksel ışık sızması vs çıkarsa direkt olarak yenisini sipariş geçip eskini göndereceğim.
Yani kendi açımdan konuşacak olursam 144 hz'in ötesi ile pek ilgilenmiyorum :) 240 hz gibi bir hedef varsa belki beklenebilir; ne desem yalan olur doğrusu. Bana uygun yollu ama sırıtmayacak ikinci bir monitör lazımdı o konuda işimi fazla fazla görecek ölü piksel vs. olmaz ise eğer. Hâlihazırda ikinci monitör olarak VA panel Full HD kullanmaktan usanmıştım çünkü :)

Genel olarak kalite kontrol sorunları var herhâlde monitörün. Ya da ilk alanların talihsizliği oldu bilmiyorum doğrusu. Göreceğiz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hakan Arman
1 milisaniye içinde görseler de öyle yazıyorlar öyle mi? Ticaret sahtekarlığı işte :)
Ohoo daha neler var 100hz paneli 165hz oc yapıp oc değeri diye belirtmeden satan markalar bile var. Neyseki artık azaldı yada en azından oc diye önünde ibare oluyor. Monitörü temel standart değerinden küçük miktarda yukarıya oc yapmak aslında monitöre ve görüntü kalitesine bir eksi durum yaratmaz en sıkıntılı durumu ekran kartı belleğinde yaşarsınız. VESA standartlarında üretrilen değerler oc sırasında bozulduğu için aşırı düşük ön sundurma değerine ekran kartı belleği yetişemez ve ekran kartı boştayken bile sürekli maximum ram frekansında çalışır bu da boşta ekran kartı sıcaklık değerinizi arttırır ve elektrik tüketiminiz artar. Muhtemeln bu monitörde de 180hz seçtiğinizde ekran kartı sürekli yüksek ram frekansı kullanacaktır sıcaklık ve güç değerleriniz kart boştayken artacaktır. hwmonitör ile kontrol edebilirsiniz.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    16.7 KB · Hit: 72
Son düzenleme:

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Yani kendi açımdan konuşacak olursam 144 hz'in ötesi ile pek ilgilenmiyorum :) 240 hz gibi bir hedef varsa belki beklenebilir; ne desem yalan olur doğrusu. Bana uygun yollu ama sırıtmayacak ikinci bir monitör lazımdı o konuda işimi fazla fazla görecek ölü piksel vs. olmaz ise eğer. Hâlihazırda ikinci monitör olarak VA panel Full HD kullanmaktan usanmıştım çünkü :)

Genel olarak kalite kontrol sorunları var herhâlde monitörün. Ya da ilk alanların talihsizliği oldu bilmiyorum doğrusu. Göreceğiz :)
Yarin banada ulasacak. Genel testleri yaptiktan sonra eger bir sıkınti cikarsa yenisini siparis verecegim. Yapilmasi gerekeb testler videolari varsa linklerini birirsaniz alan arkadaşlardan da yapan elbetteki olacaktir

hamzaersoy

80+ Bronze
arkadaşlar 25 sayfanın hepsini okuyamam zaten toplasan 5 6 tane monitörü düzgünce inceleyen mesaj vardır gibime geliyor. ben viewsonic 27 Vx2719'ü iade edip bunu sipariş etmeli miyim?

Elimde Gigabyte G24-F2 var ve 300 cd/m2 parlaklığı mevcut. Lenovo Legion R27QE için 450 cd/m2 olduğu belirtilmiş ama garip bir şekilde parlaklığı daha düşük geldi gözüme. Parlaklığı da son seviyeye aldım. Sizde de bu şekilde mi? Renk kıyaslaması açısından da bir görsel ileteyim.

1728284161147.png

Evanescence

80+ Bronze
Elimde Gigabyte G24-F2 var ve 300 cd/m2 parlaklığı mevcut. Lenovo Legion R27QE için 450 cd/m2 olduğu belirtilmiş ama garip bir şekilde parlaklığı daha düşük geldi gözüme. Parlaklığı da son seviyeye aldım. Sizde de bu şekilde mi? Renk kıyaslaması açısından da bir görsel ileteyim.

Alıntıyı görüntüle
Modlari denedinizmi? Game mod lari tek tekm birde enerji tasarrufu acik olmasin?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ben de sipariş verdim ancak karacuma yı bekleyeceğim teslim almadan önce çok fazla olumsuz dönüş var

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Standart mod açıktı. Enerji tasarrufuna dair bir ayar bulamadım.
Elimde halihazirda xiaomi var normal moddan gsme moda gecince parlaklik ayari daha genis olarak aciliyor. Belki bu monitörde böyledir. Game moda alin sonra parlaklik kismina tekrar gelin deneyin. Bizlede tekrardan yaparsaniz eger yeni foto ile guncelleyelim

Elimde halihazirda xiaomi var normal moddan gsme moda gecince parlaklik ayari daha genis olarak aciliyor. Belki bu monitörde böyledir. Game moda alin sonra parlaklik kismina tekrar gelin deneyin. Bizlede tekrardan yaparsaniz eger yeni foto ile guncelleyelim
Valla ürünü kutuladım ölü pixel nedeniyle değişimi yapılacak. Başka arkadaşlar deneyebilirse ben de takipteyim.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Valla ürünü kutuladım ölü pixel nedeniyle değişimi yapılacak. Başka arkadaşlar deneyebilirse ben de takipteyim.
Arkadas ben anlamadim 20 kisiye geldiyse 10 kiside olu piksel 5 kiside monitor hic acilmamis. Nasil birsey bu boyle. Cinden sıkıntılilari toplayip ucuza alip biraz indirimle bize mi kakaladilar anlamadim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,082
Üyeler
164,432
Son üye
Parola505
Top Bottom