Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Mehmet
Boşa uğraş oldu. Geri paketledim gelip alacaklar.
Monitor ihtiyacım var.Birde bunu bekle şimdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Father
Arkadaşlar benim monitör şimdi geldi sabahtan beri ölü piksel testi yapıyorum gözümle herhangi bir şey göremedim ama defalarca bakıyorum kör olacağım artık sanırsam ölü piksel yok ve ek olarak ben ışığı fulledim ışık sızması testi yaptım ekran oled gibi simsiyah böyle olunca bir şüphelendim acaba yanlış bir şey mi yapıyorum diye ama parlaklık %100 olmasına rağmen en ufak bir ışık sızması yok en ufak bir kenarlarda bir parlaklık yok oled gibi siyah şanslı mıyım anlamadım

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Alper Uğurcan
Arkadaşlar benim monitör şimdi geldi sabahtan beri ölü piksel testi yapıyorum gözümle herhangi bir şey göremedim ama defalarca bakıyorum kör olacağım artık sanırsam ölü piksel yok ve ek olarak ben ışığı fulledim ışık sızması testi yaptım ekran oled gibi simsiyah böyle olunca bir şüphelendim acaba yanlış bir şey mi yapıyorum diye ama parlaklık %100 olmasına rağmen en ufak bir ışık sızması yok en ufak bir kenarlarda bir parlaklık yok oled gibi siyah şanslı mıyım anlamadım
hsuauhashuasuh olabilir, zaten oyle olmasi gerekiyor da bu model boyle iste

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Doğukan Yazıcı
Hocam düzgünler de var bence, çok paranoyak olduk haliyle. Benimki de normal, hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Father
Hocam düzgünler de var bence, çok paranoyak olduk haliyle. Benimki de normal, hayırlı olsun
bu ölü pikseli tespit etmenin bir yolu var mı siteden renkleri değiştirerek göz ile bakıyorum bir şey göremiyorum sonra o kadar paranoyak oldum ki gidip telefonla zoom yapıp monitörü tarıyorum bazen böyle siyahlıklar görüyorum diyorum ki aha ölü piksel bulşdum falan sonra elimle siliyorum meğersem tozmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu şekilde siyahlıklar buluyorum elimle temizleyince geçiyor tozdan dolayı sanırsam ölü piksel aramaktan kör olacağım

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-04-16 saat 13.30.11_14550d86.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-16 saat 13.30.11_14550d86.jpg
    423.4 KB · Hit: 31

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Alper Uğurcan
bu ölü pikseli tespit etmenin bir yolu var mı siteden renkleri değiştirerek göz ile bakıyorum bir şey göremiyorum sonra o kadar paranoyak oldum ki gidip telefonla zoom yapıp monitörü tarıyorum bazen böyle siyahlıklar görüyorum diyorum ki aha ölü piksel bulşdum falan sonra elimle siliyorum meğersem tozmuş

Şu şekilde siyahlıklar buluyorum elimle temizleyince geçiyor tozdan dolayı sanırsam ölü piksel aramaktan kör olacağım
once toz birakmayan bir bezle iyice temizle ekrani

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Doğukan Yazıcı

Hocam valla kafayı yersin bak bak, ben de 1 2 saat uğraştım bıraktım, gözle görülür, rahatsız eden bir şey yoksa sıkıntı yok. Zaten zor geliyor düzgün olanı onu da kaybetmemek lazım.

Top Bottom