🔥İndirim LENOVO LOQ AMD 7-250 24GB 1TB RTX5060 - 51.499 TL

Nasıl bir sorun çıktı hocam
windows 10 kurdum ekran böyle, 11 kurdum düzeldi bu seferde fan ayarını manuele çektiğim an ayar bile yapmadan pc kendini kapatıyordu. İade mi etdem değişim mi istesem bilmiyorum
Link atabilir misin bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link atabilir misin bi
Lenovo Legion 5 Intel Core i7 13650HX 24GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 15.1" WQXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar 83LY00CJTR

Ekler

• IMG_1229.webp
    IMG_1229.webp
    142.2 KB · Hit: 47
Nerede paylaşıldı
Forumda Sıcak fırsatlarda, sizin instagram sayfanızda değil.
Hazır denk gelmişken size sorayım, değişim mi yaptırayım iade edip macbook pro mu alayım ne önerirsiniz?
Laptop çok hoşuma gitti ama bu sorunlar olacaksa uğraşmak istemiyorum pek
@Abdullah Hacıgül Nedir tavsiyen abi

Son düzenleme:
windows 10 kurdum ekran böyle, 11 kurdum düzeldi bu seferde fan ayarını manuele çektiğim an ayar bile yapmadan pc kendini kapatıyordu. İade mi etdem değişim mi istesem bilmiyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lenovo Legion 5 Intel Core i7 13650HX 24GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 15.1" WQXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar 83LY00CJTR
anlatığın problemler biraz şansa denk gelmelik derdim ama ürün yorumlarına baktığımda 3puan ortalamasında. yani ürün açılmasa bile en az 2 puan verilir. o yüzden biraz kronik bir problem olabilir.
iade et derdim, değişim olsa tekrar aynı problemler nüksedebilir.

Bu sorunun donanımsal değil windows ile de alakalı sorun olabilir.Cihazı bence test etmek gerekir hatayı neden verdiği bi hata vs birde güncellemelere bakın windows bize detaylı bilgi verirsen hem bakalım hem herkese yardımcı olmuş olursun kronik sorunlu ise belki bizde iade ederiz

Bu sorunun donanımsal değil windows ile de alakalı sorun olabilir.Cihazı bence test etmek gerekir hatayı neden verdiği bi hata vs birde güncellemelere bakın windows bize detaylı bilgi verirsen hem bakalım hem herkese yardımcı olmuş olursun kronik sorunlu ise belki bizde iade ederiz
ürün yorumlarındaki diğer müşteride de problem var. direkt yazılım olmayabilir.

Hocam değişimi iptal edip iade istedim, her türlü güncellemeyi driverı yaptım 4 kere windows kurdum hep bi sorun

Hocam değişimi iptal edip iade istedim, her türlü güncellemeyi driverı yaptım 4 kere windows kurdum hep bi sorun
hayırlısı olsun hocam demekki size sorunlu cihaz geldi legion normalde üst kasaları ama şans diyeceğim.Bizde konudaki ürünü aldık pazartesi gelecek test edeceğim bakalım nasıl olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,930
Üyeler
184,703
Son üye
Melow
Geri