Lexar ram intel yazıyor ama amd de çalışırmı?

WasTaken

80+
Reaksiyon skoru
15
bu rami almayı düşünüyorum indirimlerle 4k ya düşüyor, işlemcimde amd, isminde intel xmp yazdığı için şüphelendim ama acaba amd işlemcide çalısırmı? çalışırsa performans farkı vb olurmu?

Son düzenleme:
6.500'e çıkabilirsen

Çıkamazsan

6.500'e çıkabilirsen

Çıkamazsan
gaming gen tr de indirimlerle beraber 4k ya düşüyor bu yüzden bunu seçtim bide cl28 oldugu için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Calisirda yani ozellikle tip için secmediysen bu Rami patriot al geç 3800 e kendin manuel 6000 Cl 26 vb yapabilirsin
tipi için birde 6000 mt/s ymiş sanırım baya düşük gecikmesi diye

Tavsiyem anakart destek listesine bakın çalışmasına çalışır da OC veya EXPO yapınca sorun çıkarabilir

Destek listesinde yok hocam ama çalışmayacak anlamına gelmez amd 6000 mhz üstü sorun çıkarıyor genelde bende asus prime b650m-a wifi vardı patriot Viper Venom RGB DDR5 32GB ram almıştım 6600 mhz kendim el ile ayarlıyorum 6400MHZ üstünde PC açılmıyor açılsa da belli bir süre sonra mavi ekran veriyordu biri bozulunca bu RAM lerden aldım sizin baktığınız RAM benimde niyetim vardı ama yeni ram olduğu için belki asus listesini güncellenmemiş olabilir tam emin değilim sonrasında uğraşmamak için direk destek listesinde olan linkteki ürünü aldım

Destek listesinde yok hocam ama çalışmayacak anlamına gelmez amd 6000 mhz üstü sorun çıkarıyor genelde bende asus prime b650m-a wifi vardı patriot Viper Venom RGB DDR5 32GB ram almıştım 6600 mhz kendim el ile ayarlıyorum 6400MHZ üstünde PC açılmıyor açılsa da belli bir süre sonra mavi ekran veriyordu biri bozulunca bu RAM lerden aldım sizin baktığınız RAM benimde niyetim vardı ama yeni ram olduğu için belki asus listesini güncellenmemiş olabilir tam emin değilim sonrasında uğraşmamak için direk destek listesinde olan linkteki ürünü aldım
olmazsa zaten 1-2 ay içinde yeni anakart alacağım olmadı o zamana kadar kenarda durur teşekkürler yardımınız için

Bu arkadaşın dediği ürün itopyada EXPO yazıyor gaminggende sadece xmp yazıyor
https://www.itopya.com/lexar-32gb-2...l-xmp-amd-expo-ddr5-siyah-dual-kit-ram_u28779 örnek expo

Benim anakartta bu
olmazsa zaten 1-2 ay içinde yeni anakart alacağım olmadı o zamana kadar kenarda durur teşekkürler yardımınız için

GIGABYTE B850M DS3H 8200MHz OC buna ben expo cl28 fiyat performans bunu bulmuştum fakat diğer yerlerde expo yazmayınca bi şüphelendim.​

Bu arkadaşın dediği ürün itopyada EXPO yazıyor gaminggende sadece xmp yazıyor
https://www.itopya.com/lexar-32gb-2...l-xmp-amd-expo-ddr5-siyah-dual-kit-ram_u28779 örnek expo

Benim anakartta bu

GIGABYTE B850M DS3H 8200MHz OC buna ben expo cl28 fiyat performans bunu bulmuştum fakat diğer yerlerde expo yazmayınca bi şüphelendim.​

hocam ramleri aldım, bu sabah elime ulaştı ve taktım, şuan tam performans çalışıyor açıkçası hiçbir sorun görmedim, gaminggentr de yazmıyordu ama kutusunda expo desteklediği yazıyor hatta (BEST MATCH FOR AMD 6000MT/S CL28) diyede yazmıslar

hocam ramleri aldım, bu sabah elime ulaştı ve taktım, şuan tam performans çalışıyor açıkçası hiçbir sorun görmedim, gaminggentr de yazmıyordu ama kutusunda expo desteklediği yazıyor hatta (BEST MATCH FOR AMD 6000MT/S CL28) diyede yazmıslar
Teşekkür ederim içimi rahatlattın :) Peki gaminggenden kaç tl indirim ile aldın iyzico parolaparayla mı aldın ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,449
Üyeler
174,728
Son üye
berat3883
Geri