Lisede Bilişim Tek. zor bir bölummu

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
479
merhaba dostlar lise 1 geçtim cuma günüde bolumum açıklandı bilişim tek. zor bir bolummu evet merakım var ama dışarıdan o kadar kişi çok zor sınıfta kalırsın falan dediler korktum biraz daha önce bu bolumu okuyan veya şuan okuyan kişiler bolumu anlatabilirse sevinirim

merhaba dostlar lise 1 geçtim cuma günüde bolumum açıklandı bilişim tek. zor bir bolummu evet merakım var ama dışarıdan o kadar kişi çok zor sınıfta kalırsın falan dediler korktum biraz daha önce bu bolumu okuyan veya şuan okuyan kişiler bolumu anlatabilirse sevinirim
yaw yok kim dedi sana telaşlanma o kadar zor bi bölüm değil ancak sana tavsiyem kendini üsütne geliştireceğin bi bölüme gitmen mesela elektrik elektronik olur metal teknolojisi olur geleceği açık ve iş bulman çok kolay olur ben itfayicilik istemiştim bilişim olmuşltu mecbur okumuştum ama benim lisede salı günleri 10 saat dersim olurdu bıkardık artık sınıfta kalma mevzusu çok zorlamadığın sürece kalmazsın korkma hocalar geçiriyor

Yokya hocaya bağlıda biraz bişi olmaz

Bilişim 12 . Sınıfa geçtim eğer her ders işledikten sonra evde tekrar yaparsan mantığını kavramaya çalışırsan çok zor değil gibi unutmamanız lazım kodların mantığını.ama benim gibi tekrar yapmazsan dersleride dinlemezsen bu döneme kadar bütün bilişim derslerinden kalırsın çok şükür birini verdim 2 tane kaldı.😀

Aga çok göz korkutuyolar ya dozunda çalışırsan yapamayacağın şey değil bende o bölümden mezunum gayet rahat geçtim ders sevmeyen biri olarak. Unutma lisede gerçekten göz korkutmak için herşeyi yapıyolar

Aga çok göz korkutuyolar ya dozunda çalışırsan yapamayacağın şey değil bende o bölümden mezunum gayet rahat geçtim ders sevmeyen biri olarak. Unutma lisede gerçekten göz korkutmak için herşeyi yapıyolar
donanım ağırlıklımı peki yoksa yazılımmı evet çok göz korkuttular müdür falan yazmayacaktım aslında çok zor dediler diye ama bolum hocası gelip konusunca yazmaya karar verdim

donanım ağırlıklımı peki yoksa yazılımmı evet çok göz korkuttular müdür falan yazmayacaktım aslında çok zor dediler diye ama bolum hocası gelip konusunca yazmaya karar verdim
Biraz daha yazılım ağırlıklı python'dan başlarlar c# arduino kodlama vs devam eder

hem hocanın anlatımına hem senin ilgine hemde dersi dinlemene bağlı biraz bende aynı bölümdeyim son senem anadolu teknik programında olduğum için geçen sene son meslek derslerini gördük bu sene kültür dersleri var dün sabah staj sınavına gittim aşırı basit kod soruları vardı örneğin a = ''Merhaba'' b = ''Dünya print(a+b) sonucu nedir diyordu kafamda kalmamış sorular sınavda kaldım öyle bizimkiler sağolsun gruba gptden cevapları attılar hoca sınıfta çok durmuyordu arada dışarı çıkıyordu o ara çatır çatır girdim yani bölüm çok zor değil sadece odaklanmak lazım

Donanım da görüyosun ama ağırlıklı yazılım. Korkma seviyosan rahatça yaparsın

Geri