EvetF1 i rekabetçi oynamak için bütün yardımlar kapalımı olması lazım
Burayı ve Technopat daki konuyu baştan sona okudum Kasım indirimi olursa almayı düşünüyorum hocam. Sahibinden 3 aylık 12k ya satan arkadaş var belki ondan alabilirim.@Koraybaba Hocam o kadar kavga ettik burda direksiyonunuz geldiyse bir geri bildirim yapın lütfen kayboldunuz ortadan![]()
Takip etmenize sevindim hocam. Technopat'ta yardım etmeye çalıştığım bir andavalın ukala tavırları yüzünden uzaklaştırma aldım orda aktif değilim artık. Ama orada alıp memnun olan arkadaşların yorumlarını görmüşsünüzdür. 20k altına alınabilecek en mantıklı set V10 Pro.Burayı ve Technopat daki konuyu baştan sona okudum Kasım indirimi olursa almayı düşünüyorum hocam. Sahibinden 3 aylık 12k ya satan arkadaş var belki ondan alabilirim.
Ben V10 Pro ile başladığım arayışıma bütçemi 30K'ya kadar çıkardığım için PXN'in yeni VD serilerine kaydırmıştım. Gelbura.com sağolsun istediğim modeli beklediğimden uygun bir fiyata önsiparişe açtı. Hemen önsipariş geçtim sabırsızlıkla bekliyorum.Takip etmenize sevindim hocam. Technopat'ta yardım etmeye çalıştığım bir andavalın ukala tavırları yüzünden uzaklaştırma aldım orda aktif değilim artık. Ama orada alıp memnun olan arkadaşların yorumlarını görmüşsünüzdür. 20k altına alınabilecek en mantıklı set V10 Pro.
Umarım Kasım indirimlerinde indirime girer. Daha geçen hafta 500-600 tl gibi bir zam yaptılar benim yüzümdenSarı sitede 12 bine ilanı olan da orada direksiyonu ilk alıp kullanan arkadaş. Nakite sıkışmış o yüzden satıyormuş. Yine sahibindende 14k ya sıfır garantili satan bir konsol dükkanı var ona da bakabilirsiniz.
Sen ne istiyosun canım kardeşim derdin ne?kullanmadığınız ürünler üzerinden kullanmış gibi kavga etmeen kuzum
Eminem pp ciddiye almaSen ne istiyosun canım kardeşim derdin ne?
Çok paralar hocam gönül isterki almak ama insan kıyamıyor. Gerçi pc topladım 110k bayıldım onda bile acaba gerek varmıydı diye düşünüyorum bazen.Ben V10 Pro ile başladığım arayışıma bütçemi 30K'ya kadar çıkardığım için PXN'in yeni VD serilerine kaydırmıştım. Gelbura.com sağolsun istediğim modeli beklediğimden uygun bir fiyata önsiparişe açtı. Hemen önsipariş geçtim sabırsızlıkla bekliyorum.
![]()
PXN VD6 6N-m 24Bit Encoder Direct Drive Direksiyon Seti Fiyat
PXN VD6 6N-m 24Bit Encoder Direct Drive Direksiyon Seti uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Niye sen kimsin ki seni ciddiye alalım? DangozEminem pp ciddiye alma
Bi derdim yok canım kardeşim kavga etmeyin dedim senin de dişliler yanmış belli ki anlamıyorsun dediğimiSen ne istiyosun canım kardeşim derdin ne?
Kim kavga ediyor ruh hastası velet. Ortasından dalıyosun muhabbete boş yapma git konu dışında fln takıl.Niye sen kimsin ki seni ciddiye alalım? Dangoz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi derdim yok canım kardeşim kavga etmeyin dedim senin de dişliler yanmış belli ki anlamıyorsun dediğimi
Fazla bir bütçe ayırmak istemiyorsanız V10 Pro hayli hayli işinizi görür hocam. Hem sessiz hem de pürüzsüz sürüşü var Direct Driveların. Sadece sim oynamak için gerekli değil yani.Çok paralar hocam gönül isterki almak ama insan kıyamıyor. Gerçi pc topladım 110k bayıldım onda bile acaba gerek varmıydı diye düşünüyorum bazen.