çakma dualshock alın daha iyi kablosuz kaliteli bende bi tane var mesela 3 yıldan fazladır benle tabi bi 6 ay önce fln msi aldım o biraz pahalı 1.5k civarı bence f310 alınmaz sadece dış görünüşten bile kalitesiz olduğu anlaşılıyor arkadaşımda aldı pişman kalite olarak çakma dualshock daha iyi hissetiriyor ve son olarak hangi oyunları oynicaksınızMaks bütçe 1000tl daha iyi bir kol varmıdır yurtdışından alamam
Hocam bende cakmas dualshock var aldığıma bin pişmanım R1 tuşu çalışmıyor ve ölü bölge falan da var kablolu olması benim için sorun değil ve her oyunu oynuyorum fifasindan ac sine kadarçakma dualshock alın daha iyi kablosuz kaliteli bende bi tane var mesela 3 yıldan fazladır benle tabi bi 6 ay önce fln msi aldım o biraz pahalı 1.5k civarı bence f310 alınmaz sadece dış görünüşten bile kalitesiz olduğu anlaşılıyor arkadaşımda aldı pişman kalite olarak çakma dualshock daha iyi hissetiriyor ve son olarak hangi oyunları oynicaksınız
her marka aynı değildir çakmalar bile kendi içinde kalite sınıfı vardır örneğin ekran kartları hakkında bilgilimisiniz bilmiyorum ama gainward bi kart ile asus rog strix veya daha üstü bir değil aynı model kartlar farklı markalar onun gibi düşüün sizdeki dualshock nedirHocam bende cakmas dualshock var aldığıma bin pişmanım R1 tuşu çalışmıyor ve ölü bölge falan da var kablolu olması benim için sorun değil ve her oyunu oynuyorum fifasindan ac sine kadar
Dostum 100tl civarı ekleyip f710 alabilirsin çakmalar maks 1 sene dayanıyor. Logitech biraz tombul ama biraz kullanınca çok rahat geliyorMaks bütçe 1000tl daha iyi bir kol varmıdır yurtdışından alamam
Örnekler birbirinden alakasız. Ekran kartında marka farkı gpuyu değiştirmiyor, yanındaki komponent kalitesi ve soğutma farklilıkları var. Fakat dualshock çakması kalite farkları dediğiniz zaman kimin ne ürettiği belli değil, içindeki herhangi bir parçayı sony üretmiyor her markanın kendi koyduğu kart var. Logitech kalitesi diye de bir şey var bütçe artırılamıyorsa f310 da gayet kaliteli, 150 tl daha ekleyip f710 alırsan çok rahat edersiniz kablosuz olması ve ölü bölgenin neredeyse olmaması ürünü öne çıkaran özelliklerinden. F310 ile F710 u da kullanmış biri olarak söylüyorum kablo sorun değilse 310 ama biraz uzaktan kullanacaksanız 710 parasının hakkını verir, sizi üzmez.her marka aynı değildir çakmalar bile kendi içinde kalite sınıfı vardır örneğin ekran kartları hakkında bilgilimisiniz bilmiyorum ama gainward bi kart ile asus rog strix veya daha üstü bir değil aynı model kartlar farklı markalar onun gibi düşüün sizdeki dualshock nedir
örnekleri anlamaya kapasiteniz yetmediyse açıkşiyim demek istediğim benimde oydu gpu değişmez ama kalite değişir o gpuda alabilceğin performans verimlilik değişri yoksa neden öyle yapılsın değilmi benim demk istediğimde o çakmalarında kendine göre kalite sınıfları var örnek verdiğim gpuda olduğu gibi örneğin 4060 gainward giriş seviye ise rog strix 4060 arada kalite verimlilik ve ömür farkı var kötü bi çakma dualshock ile kaliteli dualshock arasındaki farkda bu anladınız mı fanboysan sen kulandın diye güzel olucak diye bişi yok logitech kaltiesi diyede bişi yok her marka belli oranda fp dir bu senin yaptığın popüler kültür köleliği ile aynı şey ''iphone daha iyi kanka ''diyen ergenlere benziyorsun birdaha elinde veri kanıt olmadan ve mantığını kulanmadan yorum yapma derim f310 da f710 da alınabilinir ben alınamaz demedim daha iyisi var dedim kronik sorunlu bi kol örneğin bu forumdaki KULLANICI yorumunu okuyabilirsin bak gördün mü ben kanıtlarla verilerle örneklerle konuştum sen ise kafanın içindekini kullanmadın sanırsam lütfen düşün ve yap dediğim şey bu çakma dualshockalrda marka farkı vardır üreten belli olmadığı için kaliteli bi çakma dualshock f310dan iyidirÖrnekler birbirinden alakasız. Ekran kartında marka farkı gpuyu değiştirmiyor, yanındaki komponent kalitesi ve soğutma farklilıkları var. Fakat dualshock çakması kalite farkları dediğiniz zaman kimin ne ürettiği belli değil, içindeki herhangi bir parçayı sony üretmiyor her markanın kendi koyduğu kart var. Logitech kalitesi diye de bir şey var bütçe artırılamıyorsa f310 da gayet kaliteli, 150 tl daha ekleyip f710 alırsan çok rahat edersiniz kablosuz olması ve ölü bölgenin neredeyse olmaması ürünü öne çıkaran özelliklerinden. F310 ile F710 u da kullanmış biri olarak söylüyorum kablo sorun değilse 310 ama biraz uzaktan kullanacaksanız 710 parasının hakkını verir, sizi üzmez.
Bendeki 500 TL lik bir kolher marka aynı değildir çakmalar bile kendi içinde kalite sınıfı vardır örneğin ekran kartları hakkında bilgilimisiniz bilmiyorum ama gainward bi kart ile asus rog strix veya daha üstü bir değil aynı model kartlar farklı markalar onun gibi düşüün sizdeki dualshock nedir
Yurtdışı olamazHocam 8bitdo kablolusu o paraydı galba Amazon da
Vatan bilgisayar gibi güvenilir bir yerden alsam ?örnekleri anlamaya kapasiteniz yetmediyse açıkşiyim demek istediğim benimde oydu gpu değişmez ama kalite değişir o gpuda alabilceğin performans verimlilik değişri yoksa neden öyle yapılsın değilmi benim demk istediğimde o çakmalarında kendine göre kalite sınıfları var örnek verdiğim gpuda olduğu gibi örneğin 4060 gainward giriş seviye ise rog strix 4060 arada kalite verimlilik ve ömür farkı var kötü bi çakma dualshock ile kaliteli dualshock arasındaki farkda bu anladınız mı fanboysan sen kulandın diye güzel olucak diye bişi yok logitech kaltiesi diyede bişi yok her marka belli oranda fp dir bu senin yaptığın popüler kültür köleliği ile aynı şey ''iphone daha iyi kanka ''diyen ergenlere benziyorsun birdaha elinde veri kanıt olmadan ve mantığını kulanmadan yorum yapma derim f310 da f710 da alınabilinir ben alınamaz demedim daha iyisi var dedim kronik sorunlu bi kol örneğin bu forumdaki KULLANICI yorumunu okuyabilirsin bak gördün mü ben kanıtlarla verilerle örneklerle konuştum sen ise kafanın içindekini kullanmadın sanırsam lütfen düşün ve yap dediğim şey bu çakma dualshockalrda marka farkı vardır üreten belli olmadığı için kaliteli bi çakma dualshock f310dan iyidir
forum kulanıcı yorumu-
Logitech F310 almayın!
Arkadaşlar, 1 yılda 2 kere F310 gamepadim bozuldu. İkisi de aynı sebepten, L1 ve R1 tuşları bir süre kullandıktan sonra çöküyor. Üstelik sert kullanmıyorum, arada bir açıp FIFA oynuyorum. Kesinlikle almamanızı tavsiye ediyorum.www.technopat.net
not-al diyenler kendisinde var diye diyordur aldanmayın
Yd değil bana bugün kablosuz teslim edildiBendeki 500 TL lik bir kol
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurtdışı olamaz