❌İndirim Bitti! Logitech G G305 LIGHTSPEED

Ben karşılaştırmıyorum ki :) sadece kronik sorun var bu mouse'da ve pilli çok ağır bilek ağrıtıyor
bu fiyata önerdiğin varsa kronik sorunu olmayan aşırı kaliteli kablosuz link atmanı isterim:)

Ben karşılaştırmıyorum ki :) sadece kronik sorun var bu mouse'da ve pilli çok ağır bilek ağrıtıyor
abi işin ilginç bi yanı daha var g102 g203 g305 hepsinde kronik var bu yüzden yerin dibine sokanı da gördüm, ama benim kullandıklarımda hiçbir sorun yok nedense

abi işin ilginç bi yanı daha var g102 g203 g305 hepsinde kronik var bu yüzden yerin dibine sokanı da gördüm, ama benim kullandıklarımda hiçbir sorun yok nedense
1 sene sonra ortaya çıkıyor :)

Zamanında g203 kullanmıştım fena mouse değildi kablosuzla arasında teknik fark var mı bilmiyorum ama çift tıklama yaşıyordum onun dışında f/p
Bu fiyata attack shark öneririm

abi epeyden bakıyorum en ucuz fiyat 2022 4 ay 589tl indirim vs olduysa bilmiyorumda 2 yılda 2 katı normal gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihazın kendisi 99 gram + pil, pilli olması bence daha iyi şarjlılara göre daha uzun gidiyor ve daha sağlıklı. daha önce uzun süredir ikinci el aldığımı kullanıyordum hiç sorun yaşamadım geçen de sıfırını aldım yine sorun yok
İçinden çıkan pille birlikte ağırlığı 99 gram hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri