cankarabey
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
Zaten almak istediğim bir mousedu indirimi görünce aldım iyi forumlar
bu fiyata alınmaz
Zaten almak istediğim bir mousedu indirimi görünce aldım iyi forumlar
neye gore kıme gore iyi ?o fiyata artık lamzu atlantis, sora, pulsar x2, viper v2 pro, da v3 pro vs. bir sürü daha iyi mouse var.
Azıcık donanım ve çevre bileşeni bilgisi olan adam bu fiyata ebesinin nikahı kimi dolandırıyorsunuz der. Bir şeye göre olmasına göre yok. Bu farenin max ederi 1.5k civarı artık.neye gore kıme gore iyi ?
ben dediğin hepsini kullandım ve sensor bi yerden sonra onemlı degıl onemlı olan ele uyması ki fiyat 1.s, logitech oolması 2.si rakibi yok shape çok iyi o shapeın rakıbı yok ele uyan alınmalı ve g pro rıske gırmek ıstemeyenler ıçın hala best mouseAzıcık donanım ve çevre bileşeni bilgisi olan adam bu fiyata ebesinin nikahı kimi dolandırıyorsunuz der. Bir şeye göre olmasına göre yok. Bu farenin max ederi 1.5k civarı artık.
Shape'nin rakibi yok felan ne ya inan bunu tartışamam. Herkesin tutuş şekli farkı sana iyi gelen bir shape başkasına iyi gelmez. Logi vs. olması hiçbir şey ifade etmez, Logi çakmaya devam etsin sizin gibi tiplere hak ediyorsunuz. Razer veya diğer markalar s*lak zaten ülkeye özel fiyatlandırma yapıyor neyse boşver yorma kafanı bunlara devam böyle.ben dediğin hepsini kullandım ve sensor bi yerden sonra onemlı degıl onemlı olan ele uyması ki fiyat 1.s, logitech oolması 2.si rakibi yok shape çok iyi o shapeın rakıbı yok ele uyan alınmalı ve g pro rıske gırmek ıstemeyenler ıçın hala best mouse
Sora Atlantis arasında hangisi tercih edilesi?ederi max 2k geride kaldı 3 yıl öncenin teknolojisini kullanıyor sora ya da atlantis al geç
v2 proyu test ettim eli büyük arkadaşlar için sıkıntılı bir yapısı var kesinlikle benim boyum 190 elim 20cm uzunluğunda 10cm genişliğinde bana uygun gelmediViper v2 pro kesinlikle öneririm kullanma fırsatım oldu ancak bu paralar verilecekse Asus rog harpe ace e bakılmalı.