❌İndirim Bitti! Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2774 TL HEPSİBURADA

hocam o mouseları çok araştırdım bugün g pro yu elime aldım mediamarktta gerçekten farklı bir şekle sahip sanki elinin bir parçası gibi ben açıkçası o yüzden aldım

neye gore kıme gore iyi ?
Azıcık donanım ve çevre bileşeni bilgisi olan adam bu fiyata ebesinin nikahı kimi dolandırıyorsunuz der. Bir şeye göre olmasına göre yok. Bu farenin max ederi 1.5k civarı artık.

Azıcık donanım ve çevre bileşeni bilgisi olan adam bu fiyata ebesinin nikahı kimi dolandırıyorsunuz der. Bir şeye göre olmasına göre yok. Bu farenin max ederi 1.5k civarı artık.
ben dediğin hepsini kullandım ve sensor bi yerden sonra onemlı degıl onemlı olan ele uyması ki fiyat 1.s, logitech oolması 2.si rakibi yok shape çok iyi o shapeın rakıbı yok ele uyan alınmalı ve g pro rıske gırmek ıstemeyenler ıçın hala best mouse

ederi max 2k geride kaldı 3 yıl öncenin teknolojisini kullanıyor sora ya da atlantis al geç

ben dediğin hepsini kullandım ve sensor bi yerden sonra onemlı degıl onemlı olan ele uyması ki fiyat 1.s, logitech oolması 2.si rakibi yok shape çok iyi o shapeın rakıbı yok ele uyan alınmalı ve g pro rıske gırmek ıstemeyenler ıçın hala best mouse
Shape'nin rakibi yok felan ne ya inan bunu tartışamam. Herkesin tutuş şekli farkı sana iyi gelen bir shape başkasına iyi gelmez. Logi vs. olması hiçbir şey ifade etmez, Logi çakmaya devam etsin sizin gibi tiplere hak ediyorsunuz. Razer veya diğer markalar s*lak zaten ülkeye özel fiyatlandırma yapıyor neyse boşver yorma kafanı bunlara devam böyle.

Viper v2 pro kesinlikle öneririm kullanma fırsatım oldu ancak bu paralar verilecekse Asus rog harpe ace e bakılmalı.

Viper v2 pro kesinlikle öneririm kullanma fırsatım oldu ancak bu paralar verilecekse Asus rog harpe ace e bakılmalı.
v2 proyu test ettim eli büyük arkadaşlar için sıkıntılı bir yapısı var kesinlikle benim boyum 190 elim 20cm uzunluğunda 10cm genişliğinde bana uygun gelmedi

20230304_005137.jpg

Yorumlarda ki arkadaşlar neyin kafasında anlamıyorum piyasada ki çoğu mouseu denedim bunların hepsi zaten top tier mouselar yok şunun dpi ı 5k fazlaymış şunun sensörü bir üst modelmiş bu daha iyimiş falan hikaye eline uyan shape i alacaksın kullanacaksın bu kadar basit sana lamzu atlantis rahat gelir başkasına superlight rahat gelir eyvallah teknik anlamda daha üstün olabilir tabiiki de ama ben şahsen o kadar kullanmama rağmen bir etkisini göremiyorum ve normal bir insanın da farketmesi imkansız zaten şunu söylemek istiyorum şarj süresinde g pro superlight hepsine tek atar öte yandan lamzu atlantiste aldığım click hissiyatını da superlight da alamıyorum ve ben claw tuttuğım için elime çok daha rahat geliyor lamzu o yüzden tutuş tarzınızı bulun ve ona göre seçin çünkü rahat tutamadığınız bir fareden en ufak bir performans alamazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,921
Üyeler
184,077
Son üye
looks
Geri