Logitech g102 lightsync alinir mı

Şuan indirime girmiş ama mouse boyutunu biraz küçük geldi elim orta parmaktan bileğe 17.5 18 cm arası elime otururmu rahat edermiyim
alınmaz mı reis ben 150tl ye amazondan almıştım 25 tl indirimim vardı miss gibi mouse al gitsin :D

G203 lightsync şu anda 160 tl bence kaçırma

Şuan indirime girmiş ama mouse boyutunu biraz küçük geldi elim orta parmaktan bileğe 17.5 18 cm arası elime otururmu rahat edermiyim
Benim elim 19-20 cm, claw şekilde tutuyorum sadece serçe parmak biraz boşta kalıyor onun dışında sorun yok

Karışın kaç cm

Benim elim 19-20 cm, claw şekilde tutuyorum sadece serçe parmak biraz boşta kalıyor onun dışında sorun yok
Rahatsız ediyor mu peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karışın kaç cm
Orta parmak ve bilek mesafesi 18cm

Rahatsız ediyor mu peki

Orta parmaktan bileğime kadar 18cm

Hocam elime oturur mu acaba çok kararsizim
Oturmasa bile 2 3 haftaya alışacaktır.Bana göre mouse elime uyar mı gibi şeyler saçma alışkanlıklar var tutuş alışkanlığı olsun vs eğer elinize küçük bile gelse zamanla alışacaksınızdır.400tl gibi paralar vermek istemediğim için g102 aldım normal şartlarda viper mini alacaktım.102 aldım bugün akşam test edicem bakalım g300s kullanıyorum.

Rahatsız ediyor mu peki

Orta parmaktan bileğime kadar 18cm
H.o

Eline tam uyar F/P kralı bir mouse hatta son zamanlardaki milli mouseumuz :D

Oturmasa bile 2 3 haftaya alışacaktır.Bana göre mouse elime uyar mı gibi şeyler saçma alışkanlıklar var tutuş alışkanlığı olsun vs eğer elinize küçük bile gelse zamanla alışacaksınızdır.400tl gibi paralar vermek istemediğim için g102 aldım normal şartlarda viper mini alacaktım.102 aldım bugün akşam test edicem bakalım g300s kullanıyorum.
Umarım alışır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,097
Üyeler
188,373
Son üye
SbnCrk
Geri