🔥İndirim Logitech g29+Shifter 12.299₺

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,516
Usta senin sayende bu setin güncel fıyatlarını takıp edıyorum, paylaşma üzücü en son 8kydı ben gördüğümde

Usta senin sayende bu setin güncel fıyatlarını takıp edıyorum, paylaşma üzücü en son 8kydı ben gördüğümde
Valla bende 8k'dan almıştım haziran başı. %50'den fazla artmış. Dolar bile Haziran'dan bu yana %30 arttı.

Valla bende 8k'dan almıştım haziran başı. %50'den fazla artmış. Dolar bile Haziran'dan bu yana %30 arttı.
Enflasyon+vergi zammı+yakıt fiyatları+asgari ücret zammı+…..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu fiyattan alan muhtemelen zarar etmez

Son düzenleme:
Zamanında 3500e alan bdn 🥲
Bende 2018 zamanlarında 1300 e turkcell den alacaktım. Sonra vazgeçmiştim. Bi pişmanlığım o dur diğeri de bime 999₺'ye ps4 gelmişti. Para biriktirip almamıştım.

Gereksiz değmez bile. Kullandıkları sistem berbat. Çoğu insan G29 u iyi sanıyor :D Hiç T150 RS - T248 Kullanmadıkları için normal.

Gereksiz değmez bile. Kullandıkları sistem berbat. Çoğu insan G29 u iyi sanıyor :D Hiç T150 RS - T248 Kullanmadıkları için normal.

Modele lafım yok ama direksiyon tasarımı çok kötü beee. Ps3 zamanında çıkmış hala daha satıyorlar. F710 gibi olmuş.

Modele lafım yok ama direksiyon tasarımı çok kötü beee. Ps3 zamanında çıkmış hala daha satıyorlar. F710 gibi olmuş.
T300 İle tek farkı mavi olması. Ve yüz yüze görmen gerek gayet güzel :) PS3 Zamanında mı üretildi bilmiyorum ancak öyleyse bile şuan fiyatı bazında rakibi yok. Zaten fiyatı bazında çok üründe yok 5 i geçmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,448
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri