Valla iptal etmicem galiba ya kullanmak istiyorumHocam forum g305i gömüyor, g305in yorumları kendisini övüyor. Dediğim gibi agırlıgı fazla bence
Valla iptal etmicem galiba ya kullanmak istiyorumHocam forum g305i gömüyor, g305in yorumları kendisini övüyor. Dediğim gibi agırlıgı fazla bence
Bunu yerine vxe r1 seBende g203 kullanıyorum hocam kablosuz olduğu için sipariş verdim ama caymaya başladım forumdakilerin söylediklerinden
Attack shark için uzun vadede sensör sorunları oluyor denmiş bi yandan g305 in yorumlarına bakıyorum 3 4 yıl kullanmasına rağmen sorunsuzBunu yerine vxe r1 se
Vgn gamepower x3
Attack shark x3 superlıght öneriliyor
Doğrudur hocamAttack shark için uzun vadede sensör sorunları oluyor denmiş bi yandan g305 in yorumlarına bakıyorum 3 4 yıl kullanmasına rağmen sorunsuz
Ben son kararımı g305 den yana kullanicam sanırım hocam yıllardır logitech kullanıyorum g102 g203 taş gibi mouselarDoğrudur hocam
Pil için ne önerirsinizGecen Trendyol buginda 450tlye almistim kafi bir mouse. En azindan dertsiz. Pil derdi haric
Logitech iyi bir marka zaten, 213de sıkıntı çıkmıştı yenisini verdı medıamarkt fakat agırlıgı tereddüt ettiriyorBen son kararımı g305 den yana kullanicam sanırım hocam yıllardır logitech kullanıyorum g102 g203 taş gibi mouselar
Ben genelde yüksek sens 1600 dpi oynuyorum mouse u çok hareket ettiren biri değilim ağırlık beni etkiler miLogitech iyi bir marka zaten, 213de sıkıntı çıkmıştı yenisini verdı medıamarkt fakat agırlıgı tereddüt ettiriyor
Bi fikrim yok hocam o konudaBen genelde yüksek sens 1600 dpi oynuyorum mouse u çok hareket ettiren biri değilim ağırlık beni etkiler mi
kucuk duracell alip arkasina folyo sıkıştırmanızı oneririm.Pil için ne önerirsiniz
Folyo niye hocamkucuk duracell alip arkasina folyo sıkıştırmanızı oneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 1 yildir oyle kullaniyorum
Normalde aa pil takiliyo ancak ben aaa takiyorum araya da folyo koyuyorumFolyo niye hocam