Hocam atın da yararlansın millet bunun özelliklerine sahip "OYUNCU OLMAYAN" mouse varsa bilelim gerekirse iade ederizOlm bu nasıl mouse lan, bu fiyata buna 1000 çekecek mouselar var
Niye oyuncu olmasın ki, yani oyuncu mouse alınca işinizi halledemeyecekmisiniz anlamadım.Hocam atın da yararlansın millet bunun özelliklerine sahip "OYUNCU OLMAYAN" mouse varsa bilelim gerekirse iade ederiz![]()
Hocam ilk mesajlarda belirttiğim gibi, oyuncu mouse'leri oyun için kullanılması daha olanaklı olduğu için alınıyor. Bu mouse'yi rahatlık, tuş kombinasyonları, ofis işleri, yazılım işleri, tasarım işleri yapan insanların tercihi olduğu için bunu alıyoruz, Varsa daha F/P olan onu söyleyin onu alalım hiç kimse fazla para vermek için can atmaz Türkiyede.Niye oyuncu olmasın ki, yani oyuncu mouse alınca işinizi halledemeyecekmisiniz anlamadım.
Şu özellik olarak buna 1000 basar, o kadar mouse tuşu gerektiren hangi iş yapacaksınız ki, asla bu mouseun 3500 lira edeceğini düşünmüyorum.Hocam ilk mesajlarda belirttiğim gibi, oyuncu mouse'leri oyun için kullanılması daha olanaklı olduğu için alınıyor. Bu mouse'yi rahatlık, tuş kombinasyonları, ofis işleri, yazılım işleri, tasarım işleri yapan insanların tercihi olduğu için bunu alıyoruz, Varsa daha F/P olan onu söyleyin onu alalım hiç kimse fazla para vermek için can atmaz Türkiyede.
Hocam bu oyun için üretilmiş bir mouse değil mi?Şu özellik olarak buna 1000 basar, o kadar mouse tuşu gerektiren hangi iş yapacaksınız ki, asla bu mouseun 3500 lira edeceğini düşünmüyorum.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Bu yazdıklarıma göre fan boyluk yaptığımı düşünebilirsiniz fakat evde Ajazz AJ159 pro kullanıyorum oyun için, gıcırtı sesi dışında gayet memnunum arada bir bağlantısı kopuyor kablodan dolayı onu çözemedim.Şu özellik olarak buna 1000 basar, o kadar mouse tuşu gerektiren hangi iş yapacaksınız ki, asla bu mouseun 3500 lira edeceğini düşünmüyorum.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Yok neden fanboy olduğunu düşüneyimki, isteyen alsın bir şey diyemem ama ben asla o mouse a 3500 lira vermezdim. Razer viper miniden bile pahallı yani, üstüne birde kronik sorunlu marka.Hocam bu oyun için üretilmiş bir mouse değil mi?
Yanlışım varsa düzeltin.
Tuş konusu kişiden kişiye, yaptığı işten işe değişir. Tartışılmaz o kısım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu yazdıklarıma göre fan boyluk yaptığımı düşünebilirsiniz fakat evde Ajazz AJ159 pro kullanıyorum oyun için, gıcırtı sesi dışında gayet memnunum arada bir bağlantısı kopuyor kablodan dolayı onu çözemedim.
Hocam bu tarz forumlarda çoğu kişi tartışmak yerine fanboysun diyip kavga ediyor o yüzden hep belirtiyorum, para verip vermemek kişiye özgü saygım sonsuz teşekkürler.Yok neden fanboy olduğunu düşüneyimki, isteyen alsın bir şey diyemem ama ben asla o mouse a 3500 lira vermezdim. Razer viper miniden bile pahallı yani, üstüne birde kronik sorunlu marka.
Mercedes S350 düşünen birisine Polo gt önermek gibi bir şey buŞu özellik olarak buna 1000 basar, o kadar mouse tuşu gerektiren hangi iş yapacaksınız ki, asla bu mouseun 3500 lira edeceğini düşünmüyorum.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Konu ile alakalı detaylı bilgileri açıkladığın için teşekkür ederim, çalıştığım için detaylı bilgileri aktaramıyordum, bu mouse'yi bilen bilir zaten arkadaşın dediği gibi konularda çok üst düzey bir mouse kalite de güzel, çift tıklama muhabbetini daha yaşamadım.Mercedes S350 düşünen birisine Polo gt önermek gibi bir şey bu
Yazılım işinde binlerce satır kaydırmak gerekiyor, yan kaydırma gerekiyor. 3s bunlar için aşırı rahat. scrollu tek tuşla hisli yavaş yada hissiz hızlı yapabiliyorsunuz . Aşağıdan deneyebilirsiniz mouseunuz kaç pixel kaydırıyor saniyede. Bu mouseu alıp cs oynamayı düşünmek saçma ama bunun bilincinde olmak gerekiyor.
ergonomisi ve sessiz switchleri ekstra makro tuşu. 3 bağlantı yolu ve 3 cihaz desteği gibi özellikler ver. Malzeme kaliteside yüksek.
https://cpstest.org/scroll-test.php
3s ile testim:
Alıntıyı görüntüle
Tamam kardeşim git al senMercedes S350 düşünen birisine Polo gt önermek gibi bir şey bu
Yazılım işinde binlerce satır kaydırmak gerekiyor, yan kaydırma gerekiyor. 3s bunlar için aşırı rahat. scrollu tek tuşla hisli yavaş yada hissiz hızlı yapabiliyorsunuz . Aşağıdan deneyebilirsiniz mouseunuz kaç pixel kaydırıyor saniyede. Bu mouseu alıp cs oynamayı düşünmek saçma ama bunun bilincinde olmak gerekiyor.
ergonomisi ve sessiz switchleri ekstra makro tuşu. 3 bağlantı yolu ve 3 cihaz desteği gibi özellikler ver. Malzeme kaliteside yüksek.
https://cpstest.org/scroll-test.php
3s ile testim:
Alıntıyı görüntüle
sağol kanka izin verdiğin için alayım hemenTamam kardeşim git al sen.