belki de artık lolü bırakmanın zamanı gelmiştir (!)yav arkadaş 1 sene önce 20 saniyede maç bulan oyunda az öne 17 dakika maç aradım sıralı modun da , lol mü bitti ben de mi sıkıntı var ?
Alıntıyı görüntüle
internetim de sıkıntı var bu yüzden türkiye serveri olmayan herhangi bir oyunu oynamaya kalkışınca monitöre kafa atıyorum XD.belki de artık lolü bırakmanın zamanı gelmiştir (!)
internetim de sıkıntı var bu yüzden türkiye serveri olmayan herhangi bir oyunu oynamaya kalkışınca monitöre kafa atıyorum XD.
yav arkadaş 1 sene önce 20 saniyede maç bulan oyunda az öne 17 dakika maç aradım sıralı modun da , lol mü bitti ben de mi sıkıntı var ?
Alıntıyı görüntüle
lolü bırakmak mı ?...belki de artık lolü bırakmanın zamanı gelmiştir (!)
VAAAA KİNGOM MASTERMİŞlolü bırakmak mı ?...
Alıntıyı görüntüle
komutanım...lolü bırakmak mı ?...
Alıntıyı görüntüle
komutanım...
usta çok zorlu bir süreçti sorma 300 küsür maçtan belli oluyordurVAAAA KİNGOM MASTERMİŞ
dereceli kasmıyom ben bırakalı uzun zaman oldu bende 30-40 maçta elmas çıkmıştım çekilecek dert değil son 5 yıldır sadece sıralı giriyom.usta çok zorlu bir süreçti sorma 300 küsür maçtan belli oluyordur![]()
X hesabına LFT(looking for team) ekleme zamanın gelmiş kingo harcanıyorsundereceli kasmıyom ben bırakalı uzun zaman oldu bende 30-40 maçta elmas çıkmıştım çekilecek dert değil son 5 yıldır sadece sıralı giriyom.
Alıntıyı görüntüle
cho gath ile darius yendim nasilim master abi.