Lol gpu çıkartıldı hatası

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,545
Lol oynarken fps kendi kendine 120ye sabitliyor ve 1 2 dakika sonra oyundan atıyor. Diğer oyunlarda böyle bi sorun yaşamıyorum
1739556750584.png
1739556761556.png

Bende CS2 de oyundan atıyordu alttaki AMD Hata fotosundaki aynı hata çıkıyordu. Sonra AMD yazılımına baktım güncelleme var gözüküyordu sonra drivere girememeye başladım. Format atıp sıfırdan kurunca düzeldi şuan hiçbir sıkıntı yok güncelleme gelince direkt güncelliyorum.

Bende CS2 de oyundan atıyordu alttaki AMD Hata fotosundaki aynı hata çıkıyordu. Sonra AMD yazılımına baktım güncelleme var gözüküyordu sonra drivere girememeye başladım. Format atıp sıfırdan kurunca düzeldi şuan hiçbir sıkıntı yok güncelleme gelince direkt güncelliyorum.
Eger oyleyse. @AliMert37 ddu ile driverleri silip yeniden baslat secenegini sec sonrasinda temiz bir guncel driveri kur

Uygulamada guncelleme gözükmüyor. Şimdi ddu ile silip tekrar yükleyeceğim

hala devam ediyor

Evet çözüm DDU ile silip yüklemek.

Yaptım ama hala aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cs falan oynarken sorun yok. Arka planda amd software açıkken oluyor. Görev yöneticisinden kapatınca düzeliyor. Ama sürekli kendi açılıyor
Amd ayarlarına girip çark kısmından Sorun algılamayı kapatıp dene.
Olmaz ise yukarıdan tercihlere basıp genel kısmındaki oyun içi katman dahil her şeyi kapatıp dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,473
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri