LoL'den nasıl kurtulabilirim?

Çok basit. Dışarıya çıkarak. Canın oyun istediğinde al ceketini dışarı at kendini gez dolaş kedi sev
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendini sosyal alanda geliştirdikçe online oyunlardan vazgeçiyorsun.

Şimdi dışarıya çık ve herhangi bir insanla konuş diyalog kur bir şeyler yap dostum.

Kendimden örnek vereyim, bilenler bilir daha 1 ay önce PC topladım. Hangi oyunu oynasam diye düşünüyordum o kadar. Ama PC toplayınca asıl isteğimin bu olmadığını farkettim. Çünkü ben o PC'yi toplama aşamasındayken hep sosyal mühendislikte kendimi geliştiriyordum.

Evet bi kere silmiştim. Ama 2 gün sonra tekrar yükledim. Nasıl bu bana fayda sağlamayan, sinirlendiren, psikolojimi bozan oyundan kurtulabilirim?
hile indir hile yap, oyundaki herkese ben hile yapıyorum beni reportlayın de. herkesi öldür, ban ye. kesin çözüm (y)

edit: bir çok arakdaşım csyi böyle bıraktı.

dotaya geç

Kurtulamazsın :D Şaka bir yana sistemin iyiyse kaliteli grafik ve hikayeye sahip oyunlar oynayarak kurtlulabilirsin belki.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Hayvanlara dokunamıyorum. Psikolojik bir eksiklik diyelim. Yoksa kedileri severim. Uzaktan ama.
Dışarıya çıkarak.
Dışarı çıkamam. Hava çok soğuk. Hem yürüyüş yapamam. 5 dakika ayakta dursam hemen yoruluyorum.
Hikayeli oyunlara başlayarak.
Hikayeli oyunların paralı olduğunu bilen ben: Yeni Dünya düzeni yapcak bi şey yok. Para biriktire biriktire artık.

Öğrenmesi zor ve onun da LoL den kalır yanı yokmuş. Düşündüm cidden. Ama steam yorumlarına baktım toksit kitle çoğalmış orda da.

Hayvanlara dokunamıyorum. Psikolojik bir eksiklik diyelim. Yoksa kedileri severim. Uzaktan ama.

Dışarı çıkamam. Hava çok soğuk. Hem yürüyüş yapamam. 5 dakika ayakta dursam hemen yoruluyorum.

Hikayeli oyunların paralı olduğunu bilen ben: Yeni Dünya düzeni yapcak bi şey yok. Para biriktire biriktire artık.

Öğrenmesi zor ve onun da LoL den kalır yanı yokmuş.
Fps oyunlarına ne dersin? cs veya valorant.

Sen o lolü sil cs oynayalım çabuk unutursun :)
1-valorant oyna
2-gta5 fivem gir yada ekip kur hesit gorevleri yap 2 gün sonra görevleri parça parça yapmaktan sabırsızlanıp son görev için gun sayarsın emın ol.

Dışarı çıkamam. Hava çok soğuk. Hem yürüyüş yapamam. 5 dakika ayakta dursam hemen yoruluyorum
Hocam merhaba, bence siz kendinizi sınırlıyorsunuz. Kendinize böyle bir sınır koymayın. Günde 10 15 dk ile yürüyüşe başlayın. Vücudunuzun ihtiyacı var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Oynama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,167
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant