shotpoter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,355
Denemenizi Önerim zira mod cesitligi çok fazla.Sağol ama bu tarz oyunlar benlik değil.
Denemenizi Önerim zira mod cesitligi çok fazla.Sağol ama bu tarz oyunlar benlik değil.
gta tekde girebilirsin illkai server içi heist yapan bulunur.Eski pc kötü dedim. Şimdiki 1660 ti lı benim için canavar. Hem çevremde arkadaşlarımda kimse Gta V oynamıyor.
Bende var ama savaşlar çok zorlu geçiyor. İkmal sıkıntısı yaşıyorum. Daha savaşa hazır değilken birden hizbimde olanlar savaş başlatıyor. Bir de ben crackli indirmiştim, mod yapabilir miyim ?Denemenizi Önerim zira mod cesitligi çok fazla.
Sil ve yükleme nefsine hakim ol sabrı öğrenEvet bi kere silmiştim. Ama 2 gün sonra tekrar yükledim. Nasıl bu bana fayda sağlamayan, sinirlendiren, psikolojimi bozan oyundan kurtulabilirim?
KurtulamazsınEvet bi kere silmiştim. Ama 2 gün sonra tekrar yükledim. Nasıl bu bana fayda sağlamayan, sinirlendiren, psikolojimi bozan oyundan kurtulabilirim?
Görev hacım banka soygunua raba calma depo soyma.Bu heist ne?Ortak herkese açık bir sunucu mu? Gta nın kendinden mi geliyor yoksa ek dosya mı indiriyoz?
Bırakamazsın.Evet bi kere silmiştim. Ama 2 gün sonra tekrar yükledim. Nasıl bu bana fayda sağlamayan, sinirlendiren, psikolojimi bozan oyundan kurtulabilirim?
Fn+prtscr yap klavyeyi atEvet bi kere silmiştim. Ama 2 gün sonra tekrar yükledim. Nasıl bu bana fayda sağlamayan, sinirlendiren, psikolojimi bozan oyundan kurtulabilirim?
oyun içi gorevOyunun kendisinden mi geliyor yoksa ayrıca bir dosya mı indirmemiz lazım?