Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Macbook neoyu beğendim açıkçası fakat kafamda bazı soru işaretleri var ben hem eğitim hemde fm26 hoı4 tarzı oyunlar oynamayı seven birisi olarak almayı düşünüyorum sizce bu oyunlarda bir sıkıntı çıkarır mı
Alınır ama hemen değil, fiyat 27K ya kadar düşer birkaç ayda.Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Macbook neoyu beğendim açıkçası fakat kafamda bazı soru işaretleri var ben hem eğitim hemde fm26 hoı4 tarzı oyunlar oynamayı seven birisi olarak almayı düşünüyorum sizce bu oyunlarda bir sıkıntı çıkarır mı
Şansına dediğin 2 oyunu da destekliyormuş bu arada onları oynarsın.Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Macbook neoyu beğendim açıkçası fakat kafamda bazı soru işaretleri var ben hem eğitim hemde fm26 hoı4 tarzı oyunlar oynamayı seven birisi olarak almayı düşünüyorum sizce bu oyunlarda bir sıkıntı çıkarır mı
8 gb ram telefonda anca yetiyor laptopta nasıl yetsinGeçtiğimiz günlerde tanıtılan Macbook neoyu beğendim açıkçası fakat kafamda bazı soru işaretleri var ben hem eğitim hemde fm26 hoı4 tarzı oyunlar oynamayı seven birisi olarak almayı düşünüyorum sizce bu oyunlarda bir sıkıntı çıkarır mı