Macbook neo alınır mı

koc1283

80+
Reaksiyon skoru
8
Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Macbook neoyu beğendim açıkçası fakat kafamda bazı soru işaretleri var ben hem eğitim hemde fm26 hoı4 tarzı oyunlar oynamayı seven birisi olarak almayı düşünüyorum sizce bu oyunlarda bir sıkıntı çıkarır mı

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Macbook neoyu beğendim açıkçası fakat kafamda bazı soru işaretleri var ben hem eğitim hemde fm26 hoı4 tarzı oyunlar oynamayı seven birisi olarak almayı düşünüyorum sizce bu oyunlarda bir sıkıntı çıkarır mı
Alınır ama hemen değil, fiyat 27K ya kadar düşer birkaç ayda.

MacBook ile oyun işi sıkıntılı, çoğu oyunu desteklemiyorlar cihazların gücüyle alakalı bir olay değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şansına dediğin 2 oyunu da destekliyormuş bu arada onları oynarsın.

İnsanlar MacBook için 8 GB RAM'in zar zor yettiğinden şikayetçi. Muhtemelen iki yıl sonra yetersiz hale gelir. MacBook Neo'da kullandıkları A18 Pro yongası maksimum 8 GB RAM desteklediği için daha fazla RAM seçeneği sunamadılar. Seneye A19 Pro yongası ve 12 GB RAM ile gelirse o zaman almaya değer ve uzun ömürlü bir ürün olur.

Alınmaz şuan fp değil

8 gb ram telefonda anca yetiyor laptopta nasıl yetsin
macbook ios diye abartmaya gerek yok

Oyun için alınmaz. Not alırsın, word-excel kullanırsın, dizi film izlersin. Onun dışında pek bir şey bekleme.

İş-okul laptobu kısaca.

apple her zaman daha az ram kullandı ama 6-6s zamanlarından hatırlıyorum 1gb ram androidin 3gb ramine denkti. fakat laptop işinde bunun böyle olacağını sanmıyorum. neo'nun bir sonraki serisinde ram artışı muhtemelen olur. o zaman almak çok daha mantıklı olabilir. 8gb uzun vadeli gelmiyor.

şuanki paraya bence pek mantıklı değil o paraya m2 biraz daha mantıklı geliyo bana

Geri