Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dönüştürücüler var ucuza. Ayrıca eğer oyun oynanmayacaksa Macbook daha iyi olur.Eee Type-C var adam USB 3.0'dan bahsediyor.
Dönüştürücüler var ucuza. Ayrıca eğer oyun oynanmayacaksa Macbook daha iyi olur.Eee Type-C var adam USB 3.0'dan bahsediyor.
Ucuz olanlar çalışmaz ama evet dönüştürücüler var.Dönüştürücüler var ucuza. Ayrıca eğer oyun oynanmayacaksa Macbook daha iyi olur.
yaklaşık 15yıldan fazla bilgisayar işi ile ilgileniyorum. Karşındakini bilmeden konuşmamanı tavsiye ediyorum.Senin saç telin kadar PC bakmışlığım var.![]()
Çalışmadığını nereden biliyorsun? Ben kullanıyorum çalışıyor?Ucuz olanlar çalışmaz ama evet dönüştürücüler var.
Yaşın kaç ki?yaklaşık 15yıldan fazla bilgisayar işi ile ilgileniyorum. Karşındakini bilmeden konuşmamanı tavsiye ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çalışmadığını nereden biliyorsun? Ben kullanıyorum çalışıyor?
37 kardeşim. Senin?Yaşın kaç ki?
Ucuz olan HDMI dönüştürücüm çalışmamıştı ondan sonra zaten ucuz şey almaya tövbe etmiştim.yaklaşık 15yıldan fazla bilgisayar işi ile ilgileniyorum. Karşındakini bilmeden konuşmamanı tavsiye ediyorum.
Çalışmadığını nereden biliyorsun? Ben kullanıyorum çalışıyor?
Forumda 37 yaşında adam yok yaşları 15-20 arası ve eğer bu doğruysa benden büyüksün37 kardeşim. Senin?
Haklısın bazen öyle şeyler olabiliyor bu yüzden yıllarca teknoloji şans işi dedimUcuz olan HDMI dönüştürücüm çalışmamıştı ondan sonra zaten ucuz şey almaya tövbe etmiştim.
Evet doğru ben yalan söylemem arada foruma girip insanlara yardım ediyorum.Ucuz olan HDMI dönüştürücüm çalışmamıştı ondan sonra zaten ucuz şey almaya tövbe etmiştim.
Forumda 37 yaşında adam yok yaşları 15-20 arası ve eğer bu doğruysa benden büyüksün
Nasıl yok yahu? Çok şaşırdımUcuz olan HDMI dönüştürücüm çalışmamıştı ondan sonra zaten ucuz şey almaya tövbe etmiştim.
Forumda 37 yaşında adam yok
Yani USB 3.0 falan yok tek Type-C var diyor ki Apple: Şarjını o girişle yapcaksın Type-C özel ürettiğimiz USB'yi kullanacaksın orijinal dönüştürücü istiyorsan 500TL civarı vardır.Haklısın bazen öyle şeyler olabiliyor bu yüzden yıllarca teknoloji şans işi dedim
Evet doğru ben yalan söylemem arada foruma girip insanlara yardım ediyorum.
Nasıl yok yahu? Çok şaşırdımBence vardır.