Macbook VS Monster

Zagor

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Kendime bir laptop almayı düşünüyorum ve fikriniz lazım. Öncelikle alacağım laptopu yazılım-kodlama, video editleme kısaca içerik üretmek için kullanacağım. Oyun oynamak gibi bir beklentim yok zaten alacağım laptop ince olmalı. MacBook touchbarlı 2019 13" 256 GB SSD'li model 9 bin TL. Onun dışında 5-8 bin tl bandında farklı Monster Msi modellerini düşünüyorum. MacBook düşünmemdeki en büyük 2 sebepten biri iPhone kullanmam diğeri ise inceliği ayrıca macOS işletim sistemi yazılım için doğru bir tercih diye biliyorum. Siz de laptop önerirseniz veya fikriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.

bence monster.
daha kuvvetli. hemde açık ara ile.
intel cpu olursa mac os kurabiliyorsun diye biliyorum

Video edit , içerik yapma gibi konularda macbook. Ama ara sıra oyun falan da oynarım diyorsan Mac”de oyun oynamak hiç zevkli değil.

Bir yazılımcı için Windows bilgisayarlar daha iyi olacaktır. Video render hakkında ise benzer fiyatta Windows laptop benzer performans verir zaten. O yüzden Macbook kadar ince olmasa da kesinlikle Monster tercih ederdim bu durumda.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Kendime bir laptop almayı düşünüyorum ve fikriniz lazım. Öncelikle alacağım laptopu yazılım-kodlama, video editleme kısaca içerik üretmek için kullanacağım. Oyun oynamak gibi bir beklentim yok zaten alacağım laptop ince olmalı. MacBook touchbarlı 2019 13" 256 GB SSD'li model 9 bin TL. Onun dışında 5-8 bin TL bandında farklı Monster Msi modellerini düşünüyorum. MacBook düşünmemdeki en büyük 2 sebepten biri iPhone kullanmam diğeri ise inceliği ayrıca macOS işletim sistemi yazılım için doğru bir tercih diye biliyorum. Siz de laptop önerirseniz veya fikriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.
macbooklar aslında sandığınız kadar güçlü değil. En azından oyun konusunda.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Kendime bir laptop almayı düşünüyorum ve fikriniz lazım. Öncelikle alacağım laptopu yazılım-kodlama, video editleme kısaca içerik üretmek için kullanacağım. Oyun oynamak gibi bir beklentim yok zaten alacağım laptop ince olmalı. MacBook touchbarlı 2019 13" 256 GB SSD'li model 9 bin TL. Onun dışında 5-8 bin TL bandında farklı Monster Msi modellerini düşünüyorum. MacBook düşünmemdeki en büyük 2 sebepten biri iPhone kullanmam diğeri ise inceliği ayrıca macOS işletim sistemi yazılım için doğru bir tercih diye biliyorum. Siz de laptop önerirseniz veya fikriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.
onlarda USB girişi falan da yok bence Monster alın.

Monster yerine farklı markalar tercih edin (MSI,ASUS,Lenovo) gibi Monster biraz kalitesiz geliyor gözüme.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır sadece Thunderbolt girişi var. USB falan yok ciddiyim.

Keşke Ethernet olmasa.
USB var Type-C şeklinde. Lütfen araştırın.

Monster yerine farklı markalar tercih edin (MSI,ASUS,Lenovo) gibi Monster biraz kalitesiz geliyor gözüme.

Eee Type-C var adam USB 3.0'dan bahsediyor.

Senin saç telin kadar PC bakmışlığım var. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,759
Üyeler
199,024
Son üye
Ahmet262722

Geri