Jamgaming
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Bios gitti derken ?Valla aynısını aldım sıkıntı yaşadım mümkünse asus alın doğru adımları uygulamama rağmen bios gitti teknik servise göndermem gerekti arkadaşımda yaşadı aynı sorunu
Bios gitti derken
Yani anakartın beyni gitti bilgisayarı açma tuşuna basıyorsun açılıyor fanlar yavaş dönüyor bios ekranı felan gelmiyor hiç bir görüntü yok yeni biosta yükleyemiyorsun galiba bu duruma brick deniyordu
Hocam diyorum ya tüm adımları doğru yaptım Recep baltaşın videosunu izleyerek yeni video eskide değil adam ne yaptıysa aynısını yaptım pc yeniden başladı sonra Tırt. Yeniside yüklenmiyordu servispointe gönderdimBios flashback özelliği olan anakartı nasıl brickledin
Yo yo msi bios konusunda suan aşırı şikayet varBios flashback özelliği olan anakartı nasıl brickledin
harbiden nasıl başardın flash back var nasıl oldu bence zorlasan geri atardınValla aynısını aldım sıkıntı yaşadım mümkünse asus alın doğru adımları uygulamama rağmen bios gitti teknik servise göndermem gerekti arkadaşımda yaşadı aynı sorunu
Denedim defalarca olmadıharbiden nasıl başardın flash back var nasıl oldu bence zorlasan geri atardın![]()
Kral bu sorun globalde varValla aynısını aldım sıkıntı yaşadım mümkünse asus alın doğru adımları uygulamama rağmen bios gitti teknik servise göndermem gerekti arkadaşımda yaşadı aynı sorunu