🔥İndirim Mag X670E Tomahawk Wi-Fi 11999 TL Hepsiburada

Valla aynısını aldım sıkıntı yaşadım mümkünse asus alın doğru adımları uygulamama rağmen bios gitti teknik servise göndermem gerekti arkadaşımda yaşadı aynı sorunu

Valla aynısını aldım sıkıntı yaşadım mümkünse asus alın doğru adımları uygulamama rağmen bios gitti teknik servise göndermem gerekti arkadaşımda yaşadı aynı sorunu
Bios gitti derken ?

Bios flashback özelliği olan anakartı nasıl brickledin
Hocam diyorum ya tüm adımları doğru yaptım Recep baltaşın videosunu izleyerek yeni video eskide değil adam ne yaptıysa aynısını yaptım pc yeniden başladı sonra Tırt. Yeniside yüklenmiyordu servispointe gönderdim

harbiden nasıl başardın flash back var nasıl oldu bence zorlasan geri atardın :)

Bu anakart donanım olarak güzel gözükse de hiç stabil değil. 4x16 gb ramler 6000mts olmasına rağmen enfazla 4800 de çalıştı. Bios ekranı, açılış süresi çok uzun. Bios güncellemesi gelmesine rağmen. Anlayamadığım bir undervolt problemi de oldu. Curve editor, PBO ayarlarını düzgün yapmama rağmen. Açıkcası bu paraya önermem. Msi seven birisi olarak Am5 için tavsiyem Asus olurdu.

Ben de Asus Strix anakartta bios sorunu yaşadım. Gittim MSi aldım. Şans işi.

Kral bu sorun globalde var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,559
Üyeler
174,896
Son üye
scevola
Geri