- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ses kartı değişilebiliyor mu peki? Yani şu ankini devre dışı bırakıp yeni bir ses kartı alabilir miyim? Yoksa bilgisayarın içini takıp değiştirmek mi gerekiyor?Kaliteli stüdyo kulaklıkları oyuncu kulaklıklarına her alanda taş çıkartır. Hiç stüdyo kulaklığı denemediğiniz için nasıl ses kastırdığını anlayamazsınız hocam ama şöyle söyleyim arctis pro bile beyerdynamic'in yanına yaklaşamaz. dediğim gibi bu stüdyo kulaklıklarını almak kolay ama beslemesi sıkıntı sesi çok güçlü veriyolar sıradan ses kartlarıyla fısıltı duyarsınız anca. ninja bile beyerdynamic kullanıyor neyse hocam konu çok saçma yerlere gidiyor benim yüzümden .d bu bütçedeki iyi kulaklıkları söyledim indirim bekleyebilirsiniz veya direk birini alabilirsiniz karar sizin daha iyi önerisi olan arkadaşlar varsa onlarda yazabilirAlıntıyı görüntüle
Bir de direkt kendi ses kartı olan kulaklıklar var. Onlar nasıldır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Logitech'in başka kulaklıkları nasıldır? G435 falan var sanırım.Bayerdynamic ses olarak en iyisi evet ama 250 Ohm besleyebilecek bir ses kartı laptopta olamaz masa üstlerinde bile çok zor üst düzey anakartlarda var,ses kartı alıp kullanırsın. Mikrofonda yok tabi.
Logitech G Pro X çok ağır ve ses seviyesi yetersiz bir kulaklık.
SennHesiser game Zero çok pahalı f/p oranı yok.
Corsair ürünlerinin hiçbirini beğenmiyorum. 4k da yine stelseriese vermem.
Sennheiser GSP 350 ve MH752 yi elimse bulunduruyorum. MH752 üst düzey konfor ürünü ama sadece deri pedler terletiyor, GSP350 ise ses kasması daha iyi. GSP 600 alınır ama ses kartı almanı tavsiye ederim
Eheheh kafan karıştı ama eğer dışarıda kullanıma uygun kablolu bir şey arıyorsan MH752 al geç. Eğer evde 2 saat kullanırım iyi oyun oynatsın diyorsan da sennheiser gsp600.