Suntayi temin etmedim daha hayal ediyorum sadece![]()
ADILS beyaz 70 cm çalışma masası ayağı - 90217972 | IKEA
ADILS beyaz 70 cm çalışma masası ayağı - 90217972 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
![]()
OLOV beyaz 60-90 cm çalışma masası ayağı - 10264302 | IKEA
OLOV beyaz 60-90 cm çalışma masası ayağı - 10264302 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Hocam masa tablasını yani suntayi nerden temin ettiniz acaba?
Hocam suntadan başka ne kullanabilirim acaba bir fikriniz var mı ? Beyaz renk olsun istiyorum![]()
ADILS beyaz 70 cm çalışma masası ayağı - 90217972 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
![]()
OLOV beyaz 60-90 cm çalışma masası ayağı - 10264302 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Hocam neye göre onerdiniz bu ayakları nelere dikkat etmem lazım![]()
![]()
Sunta lam veya mdf lam alabilirsin en kalitelileri onlar veyahut ikeada 2kya dediğin ölçüde masa var hem beyaz hem bu ayakları kullanıyor ama iç dolgusu sunta veya mdf değil kartonSuntayi temin etmedim daha hayal ediyorum sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam suntadan başka ne kullanabilirim acaba bir fikriniz var mı ? Beyaz renk olsun istiyorum
Hocam neye göre onerdiniz bu ayakları nelere dikkat etmem lazım
Hocam sunta kestirsem ne kadar tutar acaba bir fikriniz var mı ?Sunta lam veya mdf lam alabilirsin en kalitelileri onlar veyahut ikeada 2kya dediğin ölçüde masa var hem beyaz hem bu ayakları kullanıyor ama iç dolgusu sunta veya mdf değil karton
![]()
LAGKAPTEN/ADILS beyaz 120x60 cm çalışma masası - 29416758 | IKEA
LAGKAPTEN/ADILS beyaz 120x60 cm çalışma masası - 29416758 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
veya şöyle bir yemek masası mevcut sunta 120ye 80 cm tam istediğin ölçüler
![]()
Evdemo Parla Mutfak Yemek Masası Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Parla Mutfak Yemek Masası Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
mdf daha iyi suya karşı daha dayanıklıHocam sunta kestirsem ne kadar tutar acaba bir fikriniz var mı ?
Hocam sunta lâm mı daha iyidir MDF lam mı
mdf daha iyi suya karşı daha dayanıklı
fiyatlar hakkında bilgim yok bölgeden bölgeye değişiyor ama bu attıgım yemek masasından kat ve kat daha pahalı tutar emin ol
80x120 mdf esneme yapar. Eğer dörtlü ayak takacaksanız.Hocam sunta kestirsem ne kadar tutar acaba bir fikriniz var mı ?
Hocam sunta lâm mı daha iyidir MDF lam mı
Hocam kesinlikle olmaz eski masamda ayağım oraya çarptığı için söktüm onu80x120 mdf esneme yapar. Eğer dörtlü ayak takacaksanız.
Çerçeve şeklinde profil ayak almalısın. Veya ortaya bi 5. Ayak takacan ama ergonominin anasını ağlatır o yöntem
Alıntıyı görüntüle
Bunun gibi bir ayak lazım size. Çelik olmasına gerek yok tasarım olarak kastediyorum.
Ne kullanabilirim yerine ?80x120 mdf esneme yapar. Eğer dörtlü ayak takacaksanız.
Çerçeve şeklinde profil ayak almalısın. Veya ortaya bi 5. Ayak takacan ama ergonominin anasını ağlatır o yöntem
Alıntıyı görüntüle
Bunun gibi bir ayak lazım size. Çelik olmasına gerek yok tasarım olarak kastediyorum.
Lâm kullansam olur mu ?Hocam kesinlikle olmaz eski masamda ayağım oraya çarptığı için söktüm onu
Ne kullanabilirim yerine ?
Lam diye bi şey yok hocam o suntanın ve mdf nin kaplaması ismi.Hocam kesinlikle olmaz eski masamda ayağım oraya çarptığı için söktüm onu
Ne kullanabilirim yerine ?
Lâm kullansam olur mu ?
Kullansam esneme olur muLam diye bi şey yok hocam o suntanın ve mdf nin kaplaması ismi.
Suntalam - mdflam diye geçer. Ağır yük koymayacaksanız mdf uygundur. Ama esneme yapmaması için görseldeki gibi bir ayak lazım. Bunu ya ileriye dönük olsun. Yıllarca gitsin çocuğuma torunuma kadar gitsin diyorsan metal kaynattırıp yapcaksın.
Ya da dört ayrı ayak alıp aralarına 1 veya 2 çıta birleştiriceksin onu da nasıl yapacan değişir ayaklar kare prizma şeklinde ise vidalarsın. Silindir metal gibi ise gene kaynak yaparsın. Hazır olarak satılmıyor bildiğim kadarıyla o şekil modeller.
Hem böyle yapmazsanız aşırı sallanır dört ayakla.
Sunta olmaz aga taşıma kapasitesi yok suntanın yaslansan bile kırılır ki masa yapacam diyorsun.Sunta
Kullansam esneme olur mu