Masaüstü bilgisayarı nasıl 5ghz bağlantı yapabilirim?

Onu nasıl yapıcam
Anakartın tam ismi ne ise modeli ile beraber, resmi sayfasına gireceksin. Orada güncel driver lar olur (BIOS, Lan gibi )
Anakartın tam ismini yaz buraya, yönlendirelim. Eğer dediğin gibi Port 1 Gigabit destekli ise çözülür

mesele anakart değil modemdir. modemin sadece 100 mbit çıkışı varsa daha fazlasını alamazsın. 93-94 de sınırdır normaldir. hızı artırmak istiyorsan wifi a geçebilirsin pc de

Anakartın tam ismi ne ise modeli ile beraber, resmi sayfasına gireceksin. Orada güncel driver lar olur (BIOS, Lan gibi )
Anakartın tam ismini yaz buraya, yönlendirelim. Eğer dediğin gibi Port 1 Gigabit destekli ise çözülür
Msı B450M-A Pro Max

Buradan işletim sistemini seçtikten sonra LAN Drivers sekmesinden son dosyayı indir. Setup tan kur.
Realtek PCI-E Ethernet Drivers10.74.1128.20242025-05-0910.95 MB
Yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradan işletim sistemini seçtikten sonra LAN Drivers sekmesinden son dosyayı indir. Setup tan kur.
Realtek PCI-E Ethernet Drivers10.74.1128.20242025-05-0910.95 MB
Ondan sonra ne yapıcam

Son düzenleme:
Yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ondan sonra ne yapıcam
Driver i guncelledikten sonra yine hız testi yap. Paketin kac mbit ? Fiberse modemin portlari gigabit dir diye tahmin ediyorum. Onu da bir kontrol et

Ama telefondan 5ghz bağlanınca bağlantı hızı 433 e çıktı 2.4ghz bağlıyken 144 dü bilgisayardaki hız hala aynı artması gerekmiz mi 5ghz bağlıysa yoksa ben mi yanlış biliyorum
o fiziksel hız hocam gerçekte alabileceğin hız daha düşüktür.

Geri