Max 1000tl Klavye Önerisi

KayraaQ

80+
Reaksiyon skoru
11
Hayatımda ilk defa mekanik klavye alacağım o yüzden sağlam bir şey istiyorum sonradan sıkıntı yaşamak istemiyorum.Aklımda Razer blackwidow var ama çok ses çıkarır diye emin olamadım ses pek sıkıntı olmaz ama yüksek ses illaki bir zaman sonra beni ve yakınımdakileri rahatsız edecektir.Apex 5 var bir de aklımda deneme şansım olmuştu sesi gayet güzeldi ama onun fiyatı biraz fazla geldi klavyeye göre.Corsair k68 rgb klavye var birde ama corsair in klavyelerine bir türlü alışamadım ilgimi çekmiyor yani sizin önerileriniz nedir ? Teşekkürler!

Hayatımda ilk defa mekanik klavye alacağım o yüzden sağlam bir şey istiyorum sonradan sıkıntı yaşamak istemiyorum.Aklımda Razer blackwidow var ama çok ses çıkarır diye emin olamadım ses pek sıkıntı olmaz ama yüksek ses illaki bir zaman sonra beni ve yakınımdakileri rahatsız edecektir.Apex 5 var bir de aklımda deneme şansım olmuştu sesi gayet güzeldi ama onun fiyatı biraz fazla geldi klavyeye göre.Corsair k68 RGB klavye var birde ama corsair in klavyelerine bir türlü alışamadım ilgimi çekmiyor yani sizin önerileriniz nedir ? Teşekkürler!
Hocam Razer klavyelerinde en çok green switch kullanıyor ki bu switch en çok ses çıkaran switchtir...
Bu bütçeye Corsair K68 alınmaz zaten.
Ben de 2 gün önce amazon.com.tr den Corsair K68 Red Led aldım 666₺ ye.
Bu bütçe ile en az k70 almalısınız.
Ayrıca klavye de Corsair kendisini kanıtlamış bir markadır...

Hocam Razer klavyelerinde en çok green switch kullanıyor ki bu switch en çok ses çıkaran switchtir...
Bu bütçeye Corsair K68 alınmaz zaten.
Ben de 2 gün önce amazon.com.tr den Corsair K68 Red LED aldım 666₺ ye.
Bu bütçe ile en az k70 almalısınız.
Ayrıca klavye de Corsair kendisini kanıtlamış bir markadır...
Biliyorum corsair çok güzel bir marka hem klavye hemde diğer parçalar konusunda fakat dediğim gibi ilgimi çekmiyor benim razer kafamı çok karıştırdı benim ilk defa böyle bir klavye alacağım için sesi pek umursamıyorum ama ilerki zamanlar için endişe ediyorum Çok sağolun bu arada bütün yanıtlarınız için

Biliyorum corsair çok güzel bir marka hem klavye hemde diğer parçalar konusunda fakat dediğim gibi ilgimi çekmiyor benim razer kafamı çok karıştırdı benim ilk defa böyle bir klavye alacağım için sesi pek umursamıyorum ama ilerki zamanlar için endişe ediyorum Çok sağolun bu arada bütün yanıtlarınız için
İlk başta Green switch sesi güzel gelir sonra sıkar ve rahatsız olursun. Orange switch olabilir ama sana önerim Cherry MX Red switch bir klavye alman. K70 gayet iyidir Corsair bu konuda başarılı. Ben K68 RGB kullanıyorum gerek malzeme gerek ses gerek başım hissi harika.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,499
Üyeler
190,754
Son üye
rescover
Geri