Yd kapalı kutu s23 ultra nerden bulabilirim bide güvenilir server kaydı neresi yapıyorkiYa tr s23
Ya da kapalı kutu yd s23 ultra + 5000tl server kaydı
Sahibindenden bak bir çok yer satıyor kapalı kutu. Server kaydı yapan bir yer bulmak için şu an 16 ay süren olacak. Sim 1 4 ay verecek, sim 2 4 ay verecek, yeni yıla yeniden sim 1 4 ay verecek, sim 2 4 ay verecek. Yani telefonu kapalı kutu al. Şu 16 ayda 5k para biriktir.Yd kapalı kutu s23 ultra nerden bulabilirim bide güvenilir server kaydı neresi yapıyorki
ben 6.1 i yaptım hocam sorun yok yapabilirsinizBana niye gelmedi 6.1 acaba
Gerçi cihazı bozmasınlar diye 5 de tutuyorum hala, gelse de güncellemeyi yapmam sanırım.
Server lı S23 ultra yapabilirsin devlet ten ımeı li diyorsan S23 iyi bir seçimAklımda s23 var daha mantıklı bir cihaz şuanda görmedim varmıdır başka alternatif
Yeli alır almaz yapamazmıyım he birde her sene e sim alsam yetmezmiSahibindenden bak bir çok yer satıyor kapalı kutu. Server kaydı yapan bir yer bulmak için şu an 16 ay süren olacak. Sim 1 4 ay verecek, sim 2 4 ay verecek, yeni yıla yeniden sim 1 4 ay verecek, sim 2 4 ay verecek. Yani telefonu kapalı kutu al. Şu 16 ayda 5k para biriktir.
Bi yandan 30k oara veriyorum hiç yd ye bulaşmıyayım bi sıkıntı vs çıkarsa hiç ugraşmıyayim diyeServer lı S23 ultra yapabilirsin devlet ten ımeı li diyorsan S23 iyi bir seçim
Hayır sorun olmaz direkt olarak kayıt yaptırabilirsiniz. Benim 16 ay süreniz var dememin sebebi telefonu aldıktan hemen sonra 5000tl bulmakla uğraşmayın diye dememdi. S23U ile S23'ü aynı fiyatta kıyasladığın zaman S23U bir gömlek daha yukarıda bir cihaz. Kendim kullanıyorumYeli alır almaz yapamazmıyım he birde her sene e sim alsam yetmezmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi yandan 30k oara veriyorum hiç yd ye bulaşmıyayım bi sıkıntı vs çıkarsa hiç ugraşmıyayim diye
Benim Babam aldı daha yeni hiç bir sıkıntı çıkmıyor tabi yine de sen bilirsinYeli alır almaz yapamazmıyım he birde her sene e sim alsam yetmezmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi yandan 30k oara veriyorum hiç yd ye bulaşmıyayım bi sıkıntı vs çıkarsa hiç ugraşmıyayim diye
hocam bide e sim alsam zaten 1 seneyi çıkarmıyormu 4 ayda e sim 4 ay sım1 4 ay sım2 olarAKHayır sorun olmaz direkt olarak kayıt yaptırabilirsiniz. Benim 16 ay süreniz var dememin sebebi telefonu aldıktan hemen sonra 5000tl bulmakla uğraşmayın diye dememdi. S23U ile S23'ü aynı fiyatta kıyasladığın zaman S23U bir gömlek daha yukarıda bir cihaz. Kendim kullanıyorum
Aşağıya telefonumda aldığım puanları bırakıyorum istediğin telefonla kıyaslayabilirsin.
- artıları: 10X optikal zoom,
- Laser autofocus,
- Daha iyi sensörlü 200mp arka kamera (ana kameraları aynı değil yani).
- 1440P ekran (büyük olmasını avantaj olarak yazmadım ben severim sen sevmezsin belki diye)
- daha yüksek kullanım süresi (batarya)
- kalem
- daha iyi soğutma
- UWB ( çok önemli değil bu).
- s23 128gb modeli ufs 3.1 kullanıyor 256'dan itibaren ufs 4.0 kullanılıyor. 128 Olan var ise aklında bu da bir eksi.
Burda da 14 pro max ve S23 ultrada. Zoom görüşmesi, arkada 4k video, ekran parlaklığı maks, google haritalardan konum ve asphalt 9'u aynı anda açıyorlar ve telefonun performansını test ediyorlar. Spoiler vereyim 14 Pro max çok kötü bir performans sunuyor.