Mchose G75 Pro Cabbage Tofu Switch V3 (Stok Bekleyenlere) 2.299,00 ₺.

İyzico, parolapara ben kuveyt türkün de cashbacklerini kullandım iyzico + kuveyt türk yaptım. Parolapara hesabı açacak numara kalmadı ailede :D
kuveyt türk hesabım yok hesap açarsam geliyo mu o nası oluyo açıklayabilir misin bi de parolpara halen devam ediyorsa süper yapabilirim.

Sitelerinde Siyah-Yeşil olan model V3 etiketiyle satılmıyor. Diğer renkler ise V3 etiketiyle satılıyor. Kendileri de Siyah-Yeşil olan modelin düz versiyon switchler ile geleceğini söylüyo ama Mchose'un sitesinde ise öyle bir konfigrasyon yok sadece V2 switchler ile satılıyor bu model. V3 diye sattıkları diğer renkler de V2 olan switchler ile geliyor. Bence Siyah-Yeşil olan model de V2 switchler ile geliyor kendileri siteye yanlış yazmışlar. Eğer Siyah-Yeşil olan varsa yukarıdaki arkadaşın attığı gibi barkod kısmını atarsa detaylı bilgiye ulaşmış oluşuruz.
ben yeşil siyahı aldım gelince atayım hocam buraya ama çok saçma ne alaka yani aldıktan sonra değiştirdiler bide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyzico, parolapara ben kuveyt türkün de cashbacklerini kullandım iyzico + kuveyt türk yaptım. Parolapara hesabı açacak numara kalmadı ailede :D
kuveyttürkte nasıl bir kampanya var ?

idefixtede var peşin fiyatına 3 taksit yapıyor worlde
Sıradan TT müşterisi ekstra 300 TL indirim kuponu alabilir. Ekstra sepette de indirim var. Bu şekilde 2075 TL fiyata geliyor. Ayrıca 3000 TL üzeri alışverişe World kart 6 taksit yapıyor.

Sıradan TT müşterisi ekstra 300 TL indirim kuponu alabilir. Ekstra sepette de indirim var. Bu şekilde 2075 TL fiyata geliyor. Ayrıca 3000 TL üzeri alışverişe World kart 6 taksit yapıyor.
yeşil siyahı olsa yapardım tt ev interneti var acaba bu rengini mi alsam ya 2075e gelmesi güzel baya.

Saol hocam 2075 e geldi çektim bi tane

indirim kuponu nasil alabiliriz

ikisinin arasında kaldım rekabetçi oyunları oynuyorum sizce hangisini almalıyım çok büyük bir farkları varmı yoksa logitech g213 mü alayim :D

indirim kuponu nasil alabiliriz

ikisinin arasında kaldım rekabetçi oyunları oynuyorum sizce hangisini almalıyım çok büyük bir farkları varmı yoksa logitech g213 mü alayim :D
G75 Pro

Açıp sesini dinledin mi pbt kalitesine baktın mı kasa kalitesine baktın mı yazım hissiyatına baktın mı bakmadın o zaman yorum yapma kaçıranlar üzülmüş ki 5 sayfa konu oldu.
Belli ki sen de bakmamışsın kasası dahil moğol yayı gibi esniyor klavye :D

Belli ki sen de bakmamışsın kasası dahil moğol yayı gibi esniyor klavye :D
afedersinde esneyince ne oluyor takoz niyetine arabaların altına koymayacağız klavyeyi masanın üstünde duracak ayrıca gasket mount olan her klavye esniyor.

afedersinde esneyince ne oluyor takoz niyetine arabaların altına koymayacağız klavyeyi masanın üstünde duracak ayrıca gasket mount olan her klavye esniyor.
Esneyince ne olup olmayacağını alan kişiler eksi, artı olarak değerlendirir artık. Kasa kalitesine baktın mı dersen ben kaliteli bir şey olduğunu düşünürüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,326
Üyeler
184,144
Son üye
umutcann01
Geri